Angelina Jolie, dezamăgită de comportamentul lui Brad Pitt! Actrița este revoltată de faptul că fostul soț și-a dus noua iubită la castelul în care ei s-au căsătorit. „Este furioasă și complet uluită…”

Autor:
Publicat: 09/09/2020 | 09:12

Dacă până acum Angelina Jolie nu avut nimic de spus despre noua relație a fostului soț, lucrurile s-au schimbat radical în momentul în care a aflat că acesta și-a dus noua iubită în Franța, la castelul în care ea și actorul s-au căsătorit în urmă cu mai mulți ani.

Angelina Jolie a acceptat relația controversată a lui Brad Pitt cu modelul german, care este cu 30 de ani mai tânăr decât el, însă un gest a deranjat-o extrem de rău. Se pare că celebra actriță a fost revoltată de faptul că Brad Pitt se afișează ostentativ în spațiul public cu noua lui iubită, pe care a dus-o la castelul Miraval, din Franța, locație în care cei doi actori s-au căsătorit. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE ANGELINA JOLIE DESPRE RELAȚIA LUI BRAD PITT CU MODELUL GERMAN DE 27 DE ANI. „NU VREA SĂ SE…”)

„Angie este furioasă și complet uluită că Brad a putut coborî la un nivel atât de jos. Ea spera că lucrurile se vor calma după o vară grea, cu lupte în tribunal, dar acum totul este pierdut. Faptul că a dus-o în locul în care s-au căsătorit este total lipsit de tact și nepotrivit. Toată această situație va face ca lucrurile să devină tot mai greu de rezolvat între ei… au ajuns într-un punct pe care nimeni nu și-l imagina posibil”, a declarat un apropiat al actriței pentru The Mirror.

„Brad consideră că ea i-a făcu viața un iad”

Se pare că relația dintre cei doi foști soți se degradează rapid, iar la mijloc sunt prinși copiii. Brad Pitt este la rândul său dezamăgit de Angelina și consideră că aceasta i-a făcut viața un iad, potrivit unui apropiat al actorului. (VEZI ȘI: O NOUĂ BOMBĂ ÎN SHOWBIZ-UL INTERNAȚIONAL! NOUA IUBITĂ A LUI BRAD PITT ESTE CĂSĂTORITĂ CU UN BĂRBAT, ÎN VÂRSTĂ DE 68 DE ANI)

„La rândul său, Brad consideră că ea i-a făcu viața un iad în ultimii ani, blocându-i cererile de bază și toate eforturile de a fi corect și cordial. El a spus mereu că va fi alături de ea în tot ceea ce este corect, dar Angelina vrea ca totul să se întâmple doar în condițiile impuse de ea.

 Au cheltuit o avere, sute de mii, dacă nu milioane de dolari până în acest moment în tribunale. Sunt amândoi foarte mândri și foarte încăpățânați, au puncte de vedere puternice și nu mai sunt dispuși să facă compromisuri. E păcat că toți copiii lor sunt prinși în toată această situație”, a mărturisit o altă sursă, pentru aceeași publicație.