Angelina Jolie nu mai face sex de când s-a despărțit de Brad Pitt

Autor: Angie Voicu
Publicat: 31/05/2018 | 10:17

Angelina Jolie (42 de ani) este singură și fericită, după divorțul de Brad Pitt (53 de ani). Potrivit presei tabloide din America, superba actriță nu se grăbește să își găsească un nou partener de viață, ba mai mult, ea ar fi ales să se abțină și de la sex.

„Angelina nu e cu gândul la relații sau la sex. Este total singură și a acceptat acest lucru. A citit mult despre cum să transformi energia sexuală într-o putere creativă și este fascinată de acest lucru. A început să facă și yoga, ceea ce ura înainte. A ajutat-o să-și liniștească mintea.

Unul dintre mentorii care o ajută pe Angelina Jolie predică despre abstinență. Mai mult, ea nu se mai identifică cu sexualitatea ei. Chiar dacă este foare sexy, nu se mai vede în acest fel. A renunțat total la acea parte a ei și spune că a făcut pace cu asa. Îi pasă doar de copiii ei și de proectele umanitare în care este implicată”, a declarat o sursă apropiată de celebra actriță, penru hollywoodlife.com.

Au trecut un doi de la divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi actori au luat-o pe drumuri diferite. Ea s-a concentrat mai mult asupra celor șase copii pe care îi are, iar el s-a implicat mai mult în proiecte cinematografice. Mai mult, se pare că actorul iubește din nou, dar nu confirmat nimic. (VEZI AICI cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Nu este vorba despre o vedetă)