Anna Lesko, ce rușine! Imagini cu ea 100% goală, făcute publice!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 09/11/2018 | 00:27

Anna Lesko este o adevărată bombă sexy! Și mai știe foarte bine să se ”prezinte”, iar fanii chiar o iau razna, atunci când o văd pe rețeaua de socializare. Acum, îndrăgita cântăreață s-a fotografiat goală, la fereastră.

Iar fanilor li s-a tăiat răsuflarea! (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU, CADOU NEAȘTEPTAT LA ”ASIA EXPRESS”: ”CE SĂ ZIC… LE MULȚUMESC!”)

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, MESAJ ÎN NOAPTE: ”MĂ TREZESC, MĂ UIT LA CEAS, CHIOARĂ AȘA, LA TELEFON, VĂD 26 DE …”)

În prezent, Anna Lesko trăiește o poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...