Anna Lesko se descurcă de minune pe scena, dar și în bucătărie face ravagii! De la cine a învățat cântăreața să gătească cele mai delicioase preparate

Autor:
Publicat: 10/09/2020 | 19:52

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe din România. De-a lungul timpului a impresionat pe toată lumea prin aparițiile ei de senzație și formele apetisante. Deși poate nu pare, cântăreața este și o gospodină desăvârșită.

Anna Lesko face ravagii în bucătărie, atunci când se află acasă, gătește preparate delicioase pentru apropriați, dar mai ales pentru fiul ei. Pe cât de bine arată, pe atât de bine gătește. Vedeta a fost introdusă de mică în tainele culinare și a învățat totul prepede.

Cea care i-a dezvoltat pasiunea pentru gătit a fost chiar bunica ei, care a învățat-o să pregătească tot felul de bunătăți. (CITEȘTE ȘI: CUM SE AMUZĂ ANNA LESKO PE ”TRON”! REACȚIA E SPECTACULOASĂ: ”DOAMNE AJUTĂ!”)

„Am învățat din familie să gătesc, încă de când eram mică. Era important pentru bunica și pentru mama mea ca fetele din casă să știe să gătească bine, să fim gospodine,  să  știm  să  coasem,  să croșetăm. De mici ne-au învățat și mie chiar mi-a plăcut. Nu pot zice că și celelalte două surori ale mele au fost la fel de înnebunite după cusut,  dar mie mi-a plăcut.

La noi în casă, până și tata face o mâncare foarte gustoasă. Pentru mine e ceva normal să gătesc, deși văd că  în  ultima  vreme  e  ceva wow să intri în bucătărie. Să nu mai zic că mie chiar îmi place să fac mâncăruri care necesită mult timp. Fac colțunași, pe care stau să-i lipesc, plăcinte împletite. De la bunica am învățat cum să fac un aluat, cum să-l frământ, cum să am răbdare cu el.”, a mărturisit cântăreața pentru vivi.ro.

Anna Lesko, o mamă strictă

Când vine vorba despre fiul ei Anna Lesko își dorește tot ce e mai bun. De aceea încearcă să îl crească pe cel mic așa cum a fost ea, cu reguli stricte și disciplină. (VEZI ȘI: CU CE SE OCUPA ANNA LESKO ACUM 20 DE ANI, ATUNCI CÂND A VENIT ÎN ROMÂNIA. ARTISTA ERA MINORĂ PE VREMEA ACCEA)

„Un copil trebuie de mic să știe exact ce trebuie să facă. Să nu fie un dezorganizat și dezordonat, că înnebunesc! Poate că sunt un pic stresantă acum cu el, dar o să-i prindă bine pe mai târziu. Vreau să fie un copil și un adult educat.

Eu sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el. Știu că sunt toată ziua cu gura pe el, micuțul, dar cred că mai bine acum, cât e mic, decât mai târziu. Nu-mi plac părinții care spun că e prea mic copilul ca să înțeleagă. Trebuie să-i explici de mic.”, a mai spus Anna Lesko, pentru sursa citată.