Antonia, fără lenjerie intimă în noul videoclip. Vezi imaginile

Publicat: 18/05/2019 | 16:47

Antonia a lansat single-ul „Touch Me”, o piesă puternică, în limba engleză, cu un videoclip futurist. Artista și-a pus fanii pe jar cu aparițiile din clip, mai ales că apare fără lenjerie intimă. 

Piesa a fost compusă de Minelli și produsă de Costin Bodea, iar videoclipul are la bază un concept de Alex Velea și NGM Creative. Videoclipul a fost filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun cu care artista a mai colaborat și pentru „Matame” și „Sahara”, producție video Loops Production. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN SHOWBIZ! ANTONIA IESE LA ATAC: „MĂ SUPĂRĂ CÂND LUMEA VORBEŞTE DESPRE FAMILIA MEA”)

„Simt că „Touch Me” este cel mai bun videoclip al meu, îmi place foarte mult! Încă de când mi-a povestit Alex conceptul, am știut că va deveni videoclipul meu preferat, iar băieții de la NGM au pus în valoare cel mai bine tot ce mi-am dorit. Sunt extrem de încântată atât de video, dar și de piesă, are un vibe cool de vară. Și partea care mi-a plăcut foarte mult este că joc două roluri, alter ego-ul meu”, a declarat Antonia.

Ei bine, în noul videoclip lansat, Antonia are o apariție incendiară! Artista a optat pentru niște ținute extrem de chic însă… cireașa de pe tort a fost una dintre ținutele în care a apărut fără lenjerie intimă. Antonia are un trup fără cusur și a reușit să stârnească invidia tuturor femeilor, dar și să taie respirația bărbaților. (VEZI ȘI: S-A SPECULAT CĂ S-AR DESPĂRȚI, IAR ACUM ANTONIA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ: „ALEX VELEA, ÎȚI MULȚUMESC PENTRU..”)

Antonia, fără lenjerie intimă în noul ei videoclip

 

 

Citește și...