Antonia, în lacrimi! “Soția” lui Alex Velea NU a cedat și a dezvăluit ce i s-a întâmplat azi

Publicat: 04/11/2018 | 17:55

Antonia a izbucnit în lacrimi astăzi, după ce a citit un mesaj pe care l-a primit în privat pe o rețea de socializare. După ce i-au mai trecut din emoțiile trăite, “soția” lui Alex Velea a împărtășit totul cu fanii săi. Cu toții s-au bucurat pentru frumoasa cântăreață.

Citește și: Cum a fost fotografiată Antonia, după ce s-a spus că se desparte de Alex Velea. Tristețea se citește pe chipul ei

Antonia, în lacrimi după ce a primit un mesaj emoționant

La 29 de ani, Antonia are o carieră frumoasă, este implicată în multe proiecte și cele trei minuni pe care le-a adus pe lume îi condimentează viața. Alături de partenerul ei, Alex Velea, artista se simte cea mai fericită femeie de pe pământ. Azi, vedeta a primit din partea unei persoane un mesaj care a emoționat-o până la lacrimi… Fericită, Antonia a dezvăluit tuturor ce a făcut-o astăzi să trăiască sentimente puternice. Astfel, ea a făcut o captură la conversație, după care a urcat imaginea pe Instagram Stories, având grijă să ascundă identitatea celei sau celui care i-a scris rândurile de mai jos. Pe fotografie, cântăreața a scris scurt și cuprinzător: “Mulțumesc” și a pus o inimă roz.

“Mamă a trei copii?? Nu, nu ești o adolescentă care, de fapt, este mamă, soție cu foarte multe calități… te-a lăsat Dumnezeu să arăți tinerelor că se poate să ai și copii, și să rămâi la fel; dar tu parcă ești ieșită din comun, nici nu îmbătrânești, nici nimic, arăți perfect lângă soțul perfect…

Să te ajute Dumnnezeu să fii o mamă bună, o soție bună și să fii mereu familistă…. Să aveți o duminică frumoasă și relaxantă… Bravo! Și, să știi că de mult țineam să îți scriu două rânduri” este mesajul pe care Antonia l-a primit astăzi de la o persoană care o admiră foarte mult.

Citește și: Cum a reacționat Antonia după ce un admirator i-a cerut numărul de telefon

Antonia și fiica ei, Maya (stânga). Alex Velea, alături de cei doi băieți pe care îi are cu partenera lui de viață (dreapta). Sursa foto: Instagram/Facebook

Citește și: TOP 100 cele mai frumoase femei din lume: Pe ce loc este Antonia

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Citește și: Puțini se așteptau la așa mărturisire fierbinte! Antonia a răspuns la o nouă întrebare intimă: „Ce faci noaptea la patru cu Alex Velea?”

 Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.