Anunț de ultimă oră! Ce au decis magistrații în cazul medicului cu opt clase, Matteo Politi

Publicat: 10/03/2019 | 18:11

Anunț de ultimă oră! S-a aflat ce au decis magistrații în cazul medicului cu opt clase, Matteo Politi.

Potrivit antena3.ro, în motivarea deciziei, judecătorii au arătat că prin modul de comitere a faptelor, Matteo Politi a adus atingere prestigiului profesiei de doctor și a creat nesiguranță în rândul cetățenilor. Tribunalul Bucrești consideră că faptele presupus săvârșite de inculpat sunt de natură să provoace o puternică rezonanță în cadrul societății, mai ales în contextul în care suspiciunile cu privire la calitatea de medic au ajuns în lumea mediatică și au condus la ridicarea unor dubii cu privire la activitatea medicilor în general. (CITEȘTE ȘI: DANIEL IONAȘCU, AVOCATUL LUI MATTEO POLITI, ”MEDICUL CU 8 CLASE”: ”CÂND M-A VĂZUT, A ÎNCEPUT SĂ PLÂNGĂ”)

Italianul Matteo Politi a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră, miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, a fost depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune. Bărbatul s-a prezentat în jurul orei 6.00 dimineața, la Frontierei Curtici feroviară, pentru a ieşi din România, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta. Este vorba de Matteo Politi, în vârstă de 38 de ani, acesta legitimându-se la frontieră cu un paşaport italian. (VEZI ȘI: MEDICUL CU 8 CLASE, DECLARAȚII HALUCINANTE ÎN FAȚA POLIȚIȘTILOR! MATTEO POLITI AR FI OPERAT ÎN TEATRE DE OPERAȚIUNI)

Citește și...