Anunț neașteptat în emisiunea Gabrielei Cristea: ”Am rămas însărcinată…”

Publicat: 23/10/2018 | 20:28

Un anunț neașteptat a fost făcut în emisiunea Gabrielei Cristea. O fostă concurentă a mărturisit în platou că este însărcinată.

Maria a plecat împreună cu Claudiu din emisiunea Te iubesc de nu te vezi”, iar astăzi, Gabriela Cristea i-a invitat în platou, pentru a vedea cum decurg lucrurile între cei doi. Toată lumea a rămas însă mască în momentul în care fosta concurentă a făcut un anunț neașteptat. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA A MĂRTURISIT CE ÎI SPUNE TAVI CLONDA ATUNCI CÂND GREȘEȘTE! NU ORICE FEMEIE ARE CURAJUL PREZENTATOAREI)

„Doamna Gabriela… eu… am rămas însărcinată!”, a mărturisit fosta concurentă, Maria.

Maria și Claudiu

La auzul acestei vești, Gabriela Cristea le-a urat celor doi foști concurenți toate cele bune și le-a mărturisit și câteva lucruri haioase din viața ei de mămică.

„Îmi aduc aminte de faptul că atunci când eram însărcinată, mă deranja absolut orice, și faptul că trecea o mașină pe stradă. Să vezi ce frumos e să faci de toate copilului și apoi să vină tati să se joace, după să se uite copilul așa în ochii tăi și să zică: tata!” a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului trecut

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. De altfel, se pare că urmează o nuntă deoarece Gabriela Cristea a declarat că se va mărita cu Tavi Clonda cât de curând. (VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA, OBSESIE DE LA PRIMELE ORE ALE DIMINEȚII: ”UN DOMN STĂTEA FRUMOS ÎN RATB…”)

“O să vorbesc despre asta, deşi nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem nişte poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu ştim data. Cred că o să fie în octombrie”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.