Anunțul făcut azi de Anca Țurcașiu după ce s-a mutat de acasă și și-a lăsat soțul

Publicat: 07/12/2018 | 11:52

Anca Țurcașiu și-a lăsat soțul în vila de la Corbeanca după ce a achiziționat un apartament într-un complex rezidențial de lux. Și a mărturisit că aceasta este ultima achiziție pe care o face la nivel imobiliar. Totodată, vedeta a povestit ce înseamnă pentru ea sărbătorile de iarnă și cum le va întâmpina în acest an.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Vor fi sărbători petrecute în familie, așa cum se întâmpla în copilăria de care Anca Țurcașiu își aduce aminte cu nostalgie. Iar petrecerea va avea loc chiar la Corbeanca, nu în apartamentul achiziționat de curând. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Organizăm Crăciunul acasă la noi, la Corbeanca, alături de părinții noștri. Vin colindătorii să ne cânte, mergem și noi să colindăm, vom avea mâncare tradițională, este o atmosferă absolut minunată. Ne vom duce și noi în vizită la nași, deci sărbătorile sunt în familie”. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: ANCA ȚURCAȘIU S-A MUTAT DIN VILA DE LA CORBEANCA! SOȚUL EI A RĂMAS ACOLO: “O MUTARE ȘTIE TOATĂ LUMEA CE ÎNSEAMNĂ “

Anca Țurcașiu, anunț în prag de sărbători

Și, pentru că este perioada în care oamenii își fac cadouri și se bucură, împreună, de fiecare moment, Anca Țurcașiu a făcut o recomandare pentru toți cei care doresc să facă o surpriză frumoasă apropiaților.

„Reprezentațiile din decembrie, de pe 23 la Craiova și 28 la București, pot fi un cadou foarte potrivit pentru cei dragi. Pentru că biletele puse sub brad pot însemna o bucurie foarte mare, la una dintre cele mai spectaculoase producții realizate în România. Cei care nu au văzut-o încă pe Tanya vor afla desprea ea că este foarte puternică. Un om care știe foarte bine ce vrea în viață, o femeie care învârte bărbații pe degete și care ține foarte mult la prietenia cu Donna și cu Rosie”,  încheie Anca Țurcașiu, referindu-se la musicalul „MAMMA MIA!” (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

 

Citește și...