Apariție bizară în cimitir, cu doar câteva minute înainte ca sicriul lui Răzvan Ciobanu să ajungă la groapă

Publicat: 03/05/2019 | 09:36

Câțiva oameni dintre cei care au însoțit cortegiul lui Răzvan Ciobanu au fost martorii unei apariții bizare ieri, în Cimitirul Progresul din București, unde a fost înmormântat regretatul designer. Unii dintre cei care au văzut scenele și-au făcut cruce și au spus o rugăciune, în timp ce alții le-au explicat altora ce înseamnă, de fapt, ceea ce s-a petrecut cu doar câteva minute înainte ca sicriul lui Răzvan Ciobanu să ajungă la groapă. Vă reamintim că ieri, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.

Citește și: Vrăjitoarea Monica Ioniță susține că l-a sunat pe Răzvan Ciobanu și i-a spus că o să moară pe 29 aprilie. Cum i-a răspuns designerul

Apariție bizară în cimitir înainte ca sicriul lui Răzvan Ciobanu să ajungă la groapă

Cu scurt timp înainte de oficierea slujbei de la mormântul lui Răzvan Ciobanu, o pisică de rasă a încercat să ajungă la locul de veci al designerului. Superba felină poate fi văzută într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului. Potrivit unor martori, pisica părea să aibă un traseu bine stabilit, însă planul ei a fost oprit de o enoriașă care a alungat-o, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Ce i-au pus părinții lui Răzvan Ciobanu în sicriu, la picioare. Au fost obligați pentru a-l putea îngropa

În tradiția celtică, pisica reprezintă un gardian al lumii de dincolo sau al Infernului. Ele păstrează secretele acestei lumi. Un alt aspect important de punctat este acela că Răzvan Ciobanu avea o felină din rasa Sfinx pe care o iubea enorm și, conform unor imagini postate pe contul său de Instagram cu 19 zile înainte de tragicul accident, pisica lui avea trei puișori. “#breakfasttime buna dimineața! #baby #babysphinx #sphinxcat #catlover #breakfast #❤️” este mesajul scris de regretatul designer când a făcut publice imaginile de mai jos.

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheată de durere la mormântul designerului. Elena s-a prăbușit după ce sicriul a fost băgat în groapă

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și: Proprietarul maşinii în care şi-a găsit sfârşitul Răzvan Ciobanu rupe tăcerea. Cum au ajuns cheile Range Rover-ului la designer

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.
Citește și...