„Arăți vomitiv”. Loredana Chivu, făcută praf după ce și-a pus sâni de 2kg. Replica dură a blondinei

Publicat: 09/07/2020 | 14:30

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana Chivu este o mare fană a operațiilor estetice, așa că nu mai contenește și își mai aduce câte un update, din când în când.

Blondina și-a tunat din nou sânii și a ales implanturi uriașe, de nici mai mult, nici mai puțin de 2 kilograme. Decizia vedetei de a se opera din nou a stârnit mare vâlvă în mediul online, căci oamenii sunt de părere că a cam exagerat cu vizitele în cabinetul medicului estetician.

NU RATA – FOTO | LOREDANA CHIVU ȘI-A ETALAT NOUL „TUNING” LA PLAJĂ! CE BLONDĂ CELEBRĂ A ÎNSOȚIT-O

După ce și-a expus sânii operați pe Instagram, Loredana Chivu a primit numeroase comentarii negative din partea celor care sunt de părere că de această dată a cam exagerat.

Loredana Chivu, făcută praf după ce și-a pus alte silicoane uriașe

Mândră tare de bustul ei, Loredana Chivu le-a dat tuturor peste nas și nu a părut deloc afectată de criticile pe care le-a primit în mediul online, după ce s-a operat.

”Zici ca sunt niste pepeni care stau sa explodeze…. papusi gonflabile peste tot…./ Din păcate arăți vomitiv/ Oare Fata , Femeia asta si-a pus si ea intrebarea ca la un moment dat imbatraneste si ca toate interventiile astea care si le face ea acum va regreta mai tarziu/ Mai mari ? Eu credeam ca ii micsoreaza”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana Chivu, după ce și-a expus sânii uriași, pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI – LOREDANA CHIVU ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE: „ESTE DESTUL DE GRAV….”. FOTO

La scurt timp, blondina a oferit replica și a demonstrat că nu-i pasă de părerile nimănui și că, pentru ea, cel mai important este să se simtă bine în pielea ei și să fie ea mulțumită de modul în care arată.

”Ca idee arat cum vreau si imi place mie, nu cum ati vrea voi!!!!♥️v-am pupat!”, a scris ea.