Are aproape 14 ani și seamănă perfect cu tatăl ei. Imagini senzaționale cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.

Publicat: 22/06/2020 | 19:42
Are aproape 14 ani și seamănă perfect cu tatăl ei. Imagini senzaționale cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.

La finalul lui 2020, mai exact pe 15 decembrie, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr., împlinește 14 ani. Adolescenta a luat cele mai frumoase trăsături de la părinții săi, iar ochii mari și pătrunzători i-a moștenit, cel mai probabil, de la bunicul din partea mamei.

Mândră nevoie mare de fiica sa adolescentă, Andreea Marin a postat pe Facebook mai multe imagini în care apare alături de Violeta. „2 Violete. O singură dragoste. Infinită”, a scris vedeta lângă imagini.

Citește și: Andreea Marin s-a fotografiat doar în prosop și a încântat internauții!

Andreea Marin, alături de tatăl ei

Și-a botezat fiica după mama sa

Fiica naturală a Andreei Marin s-a născut în iarna lui 2001. Cinci ani mai târziu vedeta a divorțat de Ștefan Bănică jr. Fata portă numele mamei „Zânei”, care s-a stins din viață că vedeta avea doar doar nouă ani. Violeta a murit în anul 1984, la vârsta de 35 de ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în mașina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani.

Nu uita de: Andreea Marin s-a căsătorit prima dată la numai 21 de ani. Cine este fostul soț al vedetei și de ce au divorțat

Fiica vedetei are aproape 14 ani

I-a murit în brațe

Andreea Marin a vorbit în nenumărate rânduri despre scena morții mamei sale. Se afla, așadar, în Dacia familiei, împreună cu tatăl și cu sora sa, când o ploaie torențială i-a surprins. Un autobuz i-a luat în plin, iar rănile cauzate de impact i-au fost fatale mamei sale. Din păcate, aceasta s-a stins chiar în braţele Andreei Marin, în drum spre spital.

S-ar putea să te intereseze și: Ce înălțime are, de fapt, Andreea Marin. Se numără printre cele mai înalte vedete din showbizul nostru

S-a stins în braţele mele până să ajungem la spital. Atunci am înţeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea. Asta m-a ajutat de atunci încoace să construiesc, să nu ascult vorbele din jur”, a povestit Andreea Marin, care a mai spus că atunci acel eveniment a ajutat-o să înveţe să fie stăpână pe propria viaţă și să ajungă să trăiască frumos. ”Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viaţă: să îmbătrânesc frumos,” a mai completat Andreea Marin.