Andreea Marin și-a certat pe nedrept fiica, apoi a regretat totul! Ce a putut să facă Violeta atât de supărător?

Publicat: 30/05/2020 | 14:49
Andreea Marin și-a certat pe nedrept fiica, apoi a regretat totul! Ce a putut să facă Violeta atât de supărător?

Andreea Marin a trecut printr-un episod mai puțin obișnuit de curând. Fosta prezentatoare și-a certat fiica atunci când aceasta ”și-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala”.

Violeta, fiica de 13 ani a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a fost certată de mama sa pentru că ”i-a măzgălit” o carte pe care vedeta o primise recent cadou. Însă, adolescenta a avut un motiv bine întemeiat pentru care a decis să încalce regulile mamei sale. Drept pentru care, Andreea Marin s-a văzut nevoită să-și ceară scuze la final față de fiica sa.

CITEȘTE ȘI: Ce fac Ciprian Marica și Ioana Marcu la o lună de la scandalul amoros? Cum a reușit iubita sportivului să depășească momentul

„Dimineți cu iubire… Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama – mulțumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis și am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit.
Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste’, a mărturisit Andreea, după ce a văzut că Violeta i-a făcut, de fapt, o declarație de iubire, completând în dreptul rubricii Enumeră 5 persoane care au investit în tine când erai copil cuvântul MAMA.

CITEȘTE ȘI: La asta chiar nu se aștepta nimeni. Margherita de la Clejani ar fi renunțat la iubit din cauza scandalului cu „heroina”

CITEȘTE ȘI: Smiley, unul dintre cei mai bogați prezentatori din România. Ce sumă primește artistul pentru un sezon la ”Românii au talent”

Și-a cerut scuze pe măsură

„Uneori, îi credem doar, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem că ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrătișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult îi iubim? Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânța în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Prețuiește viața! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea”, a mai scris Andreea Marin pe contul de socializare.