Ce fac Ciprian Marica și Ioana Marcu la o lună de la scandalul amoros? Cum a reușit iubita sportivului să depășească momentul

Publicat: 30/05/2020 | 14:34

Luna trecută, cuplul Marica-Marcu a trecut printr-una dintre cele mai grele încercări în relația lor. Sportivul s-a confruntat cu un scandal amoros în care infidelitatea i-a fost afișată pe internet, iar atât el, cât și mama celor doi băieți ai săi au avut de înfruntat un subiect cu totul rușinos. Cum au depășit cei doi momentul?

Încă de la începutul publicării filmulețului în care Ciprian Marica apare învelit în prosop la un hotel cu soția unui amic al său, Ioana Marcu s-a arătat o femeie puternică. Aceasta le-a dat peste nas haterilor și a publicat o imagine cu partenerul său prin care a vrut să specifice că nicio știre nu le poate despărți familia.

CITEȘTE ȘI: Smiley, unul dintre cei mai bogați prezentatori din România. Ce sumă primește artistul pentru un sezon la ”Românii au talent”

După două săptămâni de la scandalul mediatic, mama copiilor lui Ciprian Marica a publicat în mediul online și un filmuleț în compania  iubitului său. Aceasta s-a filmat cu Ciprian în mașină, în timp ce el conducea.

Cum a reușit Ioana Marcu să treacă peste?

Surse din presă spun că Ioana Marcu a fost destul de greu de împăciuit din cauza infidelității iubitului său. Se pare că singurii care au obținut împăcarea celor doi sunt nașii lor, Cristi și Adelina Chivu. Aceștia ar fi discutat cu Ioana și ar fi convins-o să renunțe la separare.

CITEȘTE ȘI: Haosul provocat de Margherita și Viorica de la Clejani le-a dat ”interzis” la o televiziune: ”Nu mai au ce căuta aici!”

Prima ieșire publică după scandal

Familia lui Marica a mers după relaxarea restricțiilor la Grădina Zoologică din Cluj. Fostul atacant de la Dinamo și FCSB a fost pozat de Click și surprins extrem de implicat, explicându-le celor doi băieți ai săi despre animale.

CITEȘTE ȘI: Transformarea incredibilă a fetiței adoptate de Dana Nalbaru și Dragoș Bucur. Prietenii au observat imediat: „În sfârșit…”

Marica a postat ulterior o imagine pe contul său de Instagram cu ieșirea, însă în fotografie apar doar băieții, nu și Ioana, și mesajul: „Au așteptat mult ieșirea asta, o meritam cu toții’.