Așa ceva?! Ce sfat surprinzător i-a putut da Adi Minune fiicei sale, Karmen, după ce a aflat că e gravidă

Publicat: 21/04/2019 | 13:19

Karmen a ținut multă vreme sarcina ascunsă, iar în ultimele săptămâni, ea a făcut o serie de dezvăluiri despre minunea pe care o trăiește de când a aflat că va deveni mămică. Astfel, recent fumoasa cântăreață a mărturisit ce sfat surprinzător a primit din partea tatălui ei, Adi Minune.

Citește și: Cum a reacționat Adi Minune când a aflat că va deveni bunic. Karmen: “Îmi era rușine…”

Ce sfat surprinzător i-a putut da Adi Minune fiicei sale, după ce a aflat că e gravidă

În vârstă de 21 de ani, Karmen a spus în cadrul unui interviu care este sfatul inedit primit de la părintele ei. Potrivit dezvăluirilor sale, Adrian Minune a îndemnat-o să fie puțin supusă partenerului ei de viață, Bogdan Căplescu.

“Tata a fost foarte fericit. Sfatul lui, ca un tată așa, mai old-school (n.r.: modă veche) puțin a fost să țin minte că femeia trebuie să fie puțin supusă bărbatului. Dacă vă vine să credeți, deci tata mi-a zis: «De acum, nu mai…». E plăcut să vezi că tatăl tău te susține în relația pe care o ai, mi-a plăcut foarte mult, mi-a dovedit că își dorește ca toată viața să fiu alături de familia mea”, a declarat Carmen Minune în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

Întrebată dacă ea și logodnicul său, Bogdan Căplecu, vor face nunta în aceeași zi cu botezul, Karmen a mărturisit că aceste lucruri încă nu sunt fixate și că, în prezent, vrea să se bucure cât de mult poate de minunea de a fi însărcinată și la pregătirile pentru bebelușul care va veni pe lume la vară.

Sunt detalii pe care le vom stabili mult mai târziu, deocamdată, sunt cu sarcina. Noi nu știm, nu ne-am gândit la asta deocamdată, a mai dezvăluit viitoarea mămică.

Citește și: Însărcinată pentru prima dată, Karmen a vorbit despre numele bebelușului și despre nași

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni.

Citește și...