Cum a reacționat Adi Minune când a aflat că va deveni bunic. Karmen: “Îmi era rușine…”

Publicat: 18/04/2019 | 12:51

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Karmen a dezvăluit cum a reacționat Adi Minune când a aflat că va deveni bunic. Tânăra cântăreață a povestit fiecare detaliu din ziua în care i-a mărturisit tatălui ei că este însărcinată pentru prima dată.

Citește și: Cum a reacționat fratele lui Karmen când a aflat că sora lui este însărcinată: “A devenit mult mai…”

Cum a reacționat Adi Minune când a aflat că va deveni bunic

Prezentă pe canapeaua emisiunii prezentată de Teo Trandafir, Karmen Minune a rememorat ziua în care le-a dat fericita veste părinților ei. Viitoarea mămică a mărturisit că îndrăgitul manelist a izbucnit în lacrimi când a aflat că fiica sa cea mare este gravidă.

“A izbucnit în plâns. Am venit acasă, la Dristor, la ai mei, și mă fâstâceam eu așa, cum să fac, aveam testul de sarcină la mine și voiam să îl arăt, dar îmi era rușine. Voiam să îi spun, dar cum să îi spun? Și am găsit eu o modalitate, i l-am pus într-un cadou. Și mă duc la el și îi zic: «Tati, uite, am un cadou pentru tine!». Mi-e foarte greu să îi fac cadouri tatălui meu.

Și îl ia, ridică și reacția lui a fost: «Nu cred! Serios?». Și a sărit și a zis: «Bunicul Minune, nu cred, dă’ să te pupe tata» și a început să plângă, bineînțeles”, a declarat Karmen în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Citește și: Cum a reacționat mama lui Karmen când a aflat că fiica ei este însărcinată

Deși încă nu a adus pe lume primul copil, fiica lui Adrian Minune își mai dorește moștenitori. Karmen și logodnicul ei, Bogdan Căplescu, nu au fixat data nunții, însă, tânăra cântăreață își dorește ca tatăl ei să întrețină atmosfera în fericita zi.“Aș vrea ca la nunta mea să cânte… tata! Ne-am dori doi, trei copii”, a mai spus viitoarea mămică.

Citește și: Karmen, însărcinată în 4 luni. A vorbit despre numele bebelușului și despre nași

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni.

Citește și...