Cum a reacționat mama lui Karmen când a aflat că fiica ei este însărcinată

Publicat: 15/04/2019 | 17:40

Karmen este însărcinată în patru luni și abia așteaptă să-și strângă copilașul la piept. Artista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar familia a susținut-o de la bun început. Karmen a vorbit acum și despre reacția mamei sale atunci când a aflat că este însărcinată. 

Karmen trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplesci. Cei doi vor deveni, pentru prima oară, părinți pe 9 august și abia așteaptă să-și cunoască bebelușul. Cei doi nu au ales, momentan, un nume pentru copilașul lor deoarece se răzgândesc foarte repede. Bunicii însă se pregătesc intens pentru venirea pe lume a noului membru al familiei și au înceăut deja să facă cumpărăturile necesare. (CITEȘTE ȘI: KARMEN A DEZVĂLUIT SEXUL BEBELUȘULUI: “AM FĂCUT ÎN JUR DE 16 TESTE”! FIICA LUI ADI MINUNE, PICTORIAL SEXY CU BURTICA DE GRAVIDĂ)

Iar acum artista a vorbit pentru prima oară și despre reacția părinților săi atunci când le-a mărturisit că este însărcinată.

”Au reacționat foarte frumos, tata a reacționat foarte bine, deși de el îmi era așa…I-am pus testul de sarcină într-o cutie de bijuterii și a zis: nu credddd, îi ziceam bunicul-minune, a plâns! Și mama la fel…Mama a fost mult mai emoționată și s-a descărcat așa instant, a început să plângă, a avut o reacție mixtă, mi-a zis: ”Bravo, mami! Aoleu, te bat! Felicitări, mami…

Nu am vrut să se știe prea multe despre noi, lucrurile care sunt cu adevărat minunate se întâmplă într-o fracțiune de secundă. Ne cunoșteam de foarte mult timp, ulterior am devenit prieteni și lucrurile s-au întâmplat așa…
El este student, nu are treabă cu muzica, are 23 de ani”, a spus Carmen Simionescu, într-o emisiune de televiziune. (VEZI ȘI: CE BOLID ȘI-A TRAS KARMEN MINUNE! ADRIAN NU S-A UITAT LA BANI!)

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi vor deveni părinți pe 9 august.

Citește și...