Așa ceva mai rar! Ce mesaj i-a trimis fosta iubită lui Victor Slav de ziua lui

Publicat: 05/06/2019 | 15:30

Astăzi, Victor Slav își serbează ziua de naștere, iar urările și gândurile senine au început să curgă încă de la miezul nopții. Iar unul dintre mesajele primite de acesta este de la fosta iubită, care i-a transmis un mesaj emoționant. De altfel, imediat ce s-a făcut 12 noaptea, sărbătoritul s-a trezit pe balcon cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu – bunii lui prieteni i-au făcut astfel o surpriză și i-au cântat “La mulți ani” și i-au dăruit un tort pe care erau două lumânări.

Citește și: Incredibil! Ce a spus Alex Bodi despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu: Victor Slav mi se pare..”

Ce mesaj i-a trimis fosta iubită lui Victor Slav de ziua lui

Victor Slav împlinește astăzi 39 de ani, iar Raluca Silea se numără printre apropiații care s-au grăbit să-i facă urări din suflet la scurt timp după ce s-a făcut 12:00 noaptea. Bruneta sexy a urcat pe Insta Story o poză de pe vremea când formau un cuplu, iar pe imaginea a scris mesajul: “La mulţi ani, om frumos! Ştii deja ce-ţi doresc!”. Sărbătoritul a fost atât de încântat de surpriza venită din partea fostei iubite, încât a publicat urarea pe Insta Story-ul lui.

Iar asta nu e tot! În această după-amiază, Raluca Silea a publicat pe contul ei de Facebook aceeași poză de album cu ei doi și a scris mesajul: “La mulți ani, Vic’! ?
Oamenii frumoși rămân în viața mea pt totdeauna! ?”. Postarea ei a strâns sute de like-uri, iar printre acestea se numără și de la fostul ei iubit. Una dintre prietenele vedetei a scris comentariul: “? Ce frumoși sunteți, Raluuu ♥️♥️?? La mulți ani”.

Citește și: Așa ceva?!? Cum îl alinta Anda Adam pe Victor Slav și ce i-a transmis prezentatorul fostei soții, Bianca Drăgușanu

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.

Citește și...