Așa ceva?! Un interlop celebru, favorizat de oficialii Penitenciarului Rahova după ce a înjunghiat un deținut. Florin Salam, chemat să îi cânte călăului

Publicat: 15/02/2019 | 12:30

România – țara unui vis posibil, chiar dacă în unele cazuri ilegal! Asta s-ar putea spune și despre cea mai nouă situație ieșită din comun care s-a petrecut în Penitenciarul Rahova. Oficialii închisorii au eliberat un interlop periculos, înainte ca judecătorii să dea o sentinţă în acest sens. Este vorba despre Anaser Duduianu, temutul interlop care a înjunghiat un deținut – CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a prezentat ieri toate detaliile incidentului sângeros din curtea pușcăriei.

Anaser Duduianu, favorizat de oficialii Penitenciarului Rahova după ce a înjunghiat un deținut

F. Nicolae Duduianu, alias Anaser Duduianu, este considerat unul dintre cei mai sângeroşi interlopi din clanul Duduianu. În timp ce era în închisoare, el a înjunghiat cu un cuţit artizanal un deținut. Tentativa de omor a fost reclamată anul trecut la Secţia 19 de Poliţie şi a fost anunţat judecătorul delegat. În plus, doi dintre gardienii de la Penitenciarul Rahova au plătit pentru incident, pentru că aceştia l-au ajutat pe Anaser Duduianu să comită atacul. Explicația: temutul interlop și deținutul pe care l-a înjunghiat grav nu ar fi trebuit să se întâlnească în curtea puşcăriei, pentru că aveau regimuri de detenţie diferite: victima era la regim închis, iar Anaser Duduianu, semideschis.

În ciuda faptei sale, care e considerată, în mod normal, una foarte gravă, Anaser Duduianu a fost eliberat în urmă cu trei zile de oficialii Penitenciarului Rahova, relatează spynews.ro. Mai mult, procesul în care călăul a cerut liberarea condiţionată nici măcar nu a început; primul termen a fost stabilit pentru joi, 28 februarie. Până atunci însă, interlopul se bucură de libertate și petrece alături de rudele sale. În plus, la Duduianu acasă va avea loc un chef de chef weekendul acesta pentru a sărbători elibertatea. Invitatul special de la eveniment este Florin Salam.

Citește și: Florin Salam l-a „făcut” pe Gigi Becali: „Jur pe măicuța mea că..”

Deși reprezentanții Penitenciarului Rahova au fost rugați să ofere o declarație despre eliberarea buclucaşă a lui Anaser Duduianu, aceștia “au uitat” să răspundă la întrebări, conform sursei citată mai sus.

Citește și...