Asia Express, sezonul 3. Cine sunt artiștii și influencerii care au acceptat aventura vieții lor

Publicat: 03/10/2019 | 19:57

Asia Express, sezonul 3, moderat de frumoasa prezentatoare Gina Pistol. După ce săptămâna trecută s-a aflat că o cunoscută cântăreață de la noi a acceptat invitația producătorilor de la Antena 1 împreună cu fiica sa, astăzi au fost dezvăluite numele altor artiști și influenceri care au decis să plece în aventura vieții lor. Cel de-al treilea sezon al show-ului se filmează în Filipine, Taiwan și Japonia.

Ei sunt primii 8 concurenți de la Asia Express, sezonul al treilea

Filmările pentru “Asia Express – Drumul Dragonului” vor începe luna aceasta, iar prima ediție a show-ului va rula pe micile ecrane, cel mai probabil, la finalul lunii ianuarie 2020. Potrivit celor mai noi informații în legătură cu concurenții care participă în cel de-al treilea sezon al emisiunii, Alex Velea se numără printre artiștii care au acceptat provocarea oficialilor de la Antena 1.

Fără să mai prelungim suspansul… primii opt concurenți care au semnat contractul pentru a trăi experiențe de neuitat în noul sezon “Asia Express” sunt: cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, Alex Velea și Mario Fresh, celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, care va fi însoțit de cineva apropiat și Alina Ceușan, alături de Carmen Grebenișan – două dintre cele mai admirate și urmărite influencere din România, relatează elle.ro. Echipele care intră în competiție urmează să părăsească România și să se îndrepte spre țara din care se va da startul show-ului în perioada cuprinsă între 15 și 19 octombrie.

Citește și: Pe ce a cheltuit Oase toți cei 15.000 de euro castigati la Asia Express de la Antena 1

În primele două sezoane de la “Asia Express” marele premiu a fost în valoare de 30.000 de euro, iar echipele câștigătoare sunt: Raluka – Ana Baniciu și CRBL – Oase. Vă reamintim că primul sezon al emisiunii a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, iar cel de-al doilea, în India şi Sri Lanka.

Citește și...