Asta da lovitură! Femeia care a deschis școala de ”agățat” bărbați cu bani! Costă 199 de lire sterline

Publicat: 01/11/2018 | 14:26
Asta da lovitură! Femeia care a deschis școala de ”agățat” bărbați cu bani! Costă 199 de lire sterline

Anna Bey, de 32 de ani, din Londra, a avut o idee genială, care-i aduce acum profituri consistente. Ea a înființat școala de ”agățat” bărbați bogați. Cursul cuprinde șapte etape și învață o femeie ce trebuie să facă pentru a intra în înalta societate, alături de un bărbat realizat.

„Bărbaților nu le place când femeile nu sunt date cu ojă. Chiar dacă manichiura e făcută. Vor ceva pe unghii, chiar dacă e roz sau bej”, dezvăluie Anna, potrivit observator.tv. (CTEȘTE ȘI: SUPER-FILMĂRI CU REBELUL CRISTI MITREA & FIUL PE CARE ÎL ARE CU ANDREEA MANTEA)

Anna le mai învață pe studente că domnii bogați nu apreciază femeile care stau mult pe telefon. „Știu că îi deranjează atunci când ea stă mereu pe Whatsapp sau Instagram, își face selfie-uri, dar nu îi oferă atenție”, a continuat inițiatoarea cursului.

Anna atrage atenția asupra unui lucru esențial, cu privire la machiaj. „Femeile cu clasă fac totul subtil, niciodată prea mult. Machiază-te, experimentează și distrează-te, dar niciodată să nu aplici prea mult. E chiar atât de simplu”, a mai spus Anna Bey. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE ”BOMBA NUCLEARĂ” DIN PLOIEȘTI CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FAIMOSUL JASON DERULO! CE MESAJ PRIVAT I-A TRIMIS DE ZIUA EI + INVITAȚIA FĂCUTĂ ÎN WEEKEND)

De asemenea, pentru a atrage un bărbat cu bani, hainele rafinate sunt obligatorii. „Nu veni în club cu fuste sau pantaloni scurți și sânii pe afară. Nu arată clasă, nu e elegant”.

Domnișoarele care iau în serios oferta trebuie să știe că  printre lucrurile de evitat sunt înjurăturile și conversațiile despre bani. O strategie bună, în acest sens, ar fi mesajele subtile, care îi dau de gândit cu privire la cadouri. „Bărbații bogați apreciază femeile cu feminitate. Le consideră atractive. Ei vor să fie masculini, pentru că au banii și puterea”, a continuat Anna.