Asta schimbă tot! Fiica lui Gheorghe Dincă: „Când eram copil, tata…”

Publicat: 15/08/2019 | 13:46
Asta schimbă tot! Fiica lui Gheorghe Dincă: „Când eram copil, tata…”

Fiica lui Gheorghe Dincă solicită – într-un interviu – ca înainte de a fi lansate acuzații să fie făcute verificări amănunțite. Daniela Dincă s-a referit și la faptul că tatăl său, ”Monstrul din Caracal” are un nou avocat din oficiu. Este vorba despre Cristina Firică, chiar nora… celui despre care se spune că a fost partenerul lui Dincă într-o rețea de prostituție, Gigel Firică.

Interviul cu Daniela Dincă a fost difuzat în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, iar fata criminalului din Caracal l-a prezentat pe tatăl său ca fiind un bărbat care nu s-a manifestat violent atunci când ea era copil.

”Tatăl meu, cât am fost eu copil, nu a fost niciodată violent, să ne bată, să-i rupă mamei mele o mână sau să-i înnegrească un ochi”, a declarat Daniela Dincă la Antena 3.

”Nu cred că e implicat în vreun trafic”

Mai mult, Daniela Dincă nu crede că tatăl său a putut fi implicat în activități ilegale – alături de Gigel Firică – în acea perioadă.

”Nu cred că e implicat în vreun trafic. Eu știu că tata lucra într-un service, mai mult de ora 10.00-11.00 nu știu să fi fost plecat. Dar se vor face verificări, pentru că nici eu… Dacă ați vorbit cu autoritățile, pentru că mie nu mi s-a comunicat asta. Noi familia am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Hai să aflăm adevărul că niciunul nu s-a ascuns și nu cred că am dispărut undeva”, a mai declarat Daniela Dincă.