Asta și-a propus Tuncay, până la sfârșitul vieții: ”Voi continua să…”

Publicat: 30/10/2018 | 21:39
Asta și-a propus Tuncay, până la sfârșitul vieții: ”Voi continua să…”

Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, a trimis un mesaj cât se poate de clar despre ce vrea el de la viață! Iar din rândurile scrie se înțelege foarte clar că vrea să aibă parte de multă, multă adrenalină. ”Până la final, voi continua să accelerez”, spune, între altele, fizioterapeutul.

Turcul Tuncay și Andreea Marin au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, iar fiecare și-a văzut de carieră. Ambii au făcut-o chiar foarte bine. Tuncay a vrut să arate că viața lui merge strună, și nu oricum, cu toate învcercările ei. Așa că a postat un mesaj sugestiv, pentru ca fanii să știe cu cine au de a face. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI MARIN NU-ȘI MAI REVINE FINANCIAR DUPĂ DIVORȚ… AFACEREA LUI TUNCAY ESTE ÎN PICAJ!)

„Viața în secolul vitezei: adrenalina în sânge, mai mulți cai putere la bord și o doză de ambiție nemăsurabilă.

Pe drumul acestei ținte clare, pentru mine, nu există popasuri. Cursa este lungă, dar obiectivul se conturează din ce în ce mai alert. Credința mă ajută să evit orice obstacol.

Până la final, voi continua să accelerez”, a transmis Tuncay Ozturk. (CITEȘTE: TUNCAY OZTURK ARE O NOUĂ IUBITĂ! BLONDĂ, CU PICIOARE LUNGI, ȘI DECOLTEU AMEȚITOR)

A divorțat de Andreea Marin

Tuncay Ozturk și Andreea Marin au devenit soţ şi soţie pe 19 decembrie 2013. După doi ani și nouă luni, pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a făcut anunțul care a cutremurat lumea showbiz-ului, anume, că divorțează. A făcut-o pe Facebook, iar cei doi au pus capăt căsniciei.