Au făcut Crăciunul separat, dar… Refuză să bage actele de divorț!

Publicat: 29/12/2018 | 00:06

Deși Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au anunțat că sunt divorțați, se pare că adevărul este cu totul altul. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Oficial, cei doi cântăreți de muzică de petrecere încă sunt căsătoriți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare despre situația în care se află unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-JUDOKA A ”CAZAT-O” LA MUNTE PE TOVARĂȘA LUI ALEX BODI, IAR LOGODNICA LUI A FĂCUT MEGA-SCANDAL! PREȚUL ÎMPĂCĂRII… )

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uimitoare despre situația mai puțin obișnuită în care se află artiștii de muzică de petrecere Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua. Cu toate că cei doi au anunțat că sunt divorțati, se pare că adevărul este altul. După ce s-au acuzat reciproc de infidelitate, oficial, Carmen și Culiță sunt, în continuare, căsătoriți. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Judecătoria Alba a constatat că nu are competență teritorială în cauză

Inițial, ei au depus actele la Judecătoria Alba, doar că, în 26 noiembrie, instanța a decis că nu e competentă și că ei vor putea divorța la Judecătoria Hațeg. (CITEȘTE ȘI: MIHAI (EX-AKCENT) RUPE TĂCEREA: ”AM DIVORȚAT DE COMUN ACORD ACUM APROAPE JUMĂTATE DE AN. SUNTEM…”)

”Ședința din 26.11.2018, ora: 12:00, la completul: C II .Tip soluție: Declină soluționarea cauzei .(Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) Soluția pe scurt: Admite excepția necompetenței teritoriale a Judecătoriei Alba invocată din oficiu de către instanță. Declină competența de soluționare a cererii de chemare în judecată formulată de către Sterp Carmen Maria, prin av. Georgiu Carmen Denisa în contradictoriu cu Sterp Nicolae, către Judecătoria Hațeg. Fără cale de atac. Pronunțată în ședința publică, astăzi, 26.11.2018”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Alba.

N-au depus încă actele la Hațeg…

Cu toate că declarau că nu mai pot discuta de împăcare, a trecut o lună și ei n-au depus actele la Hațeg. Surse judiciare au declarat pentru site-ul nr.1 din România”deocamdată, la Judecătoria Hațeg nu a fost înregistrată nicio cerere de divorț pe numele celor doi”, ceea ce arată că ei s-ar fi putut răzgândi. (NU RATA, AICI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SHOW-UL ”OCHII DIN UMBRĂ” DE LA KANAL D. SOARTA LUI ERNEST A FOST DECISĂ!)

Culiță Sterp a petrecut Crăciunul alături de tânăra cu care a “fugit” în Dubai

Au petrecut separat de Crăciun

Chiar dacă se pare că s-au răzgândit cu privire la depunerea actelor de divorț la Judecătoria Hațeg, cei doi au ales să petreacă sărbătorile separat. În timp ce focoasa brunetă se bucura, mai ceva ca un copil, de superbul bolid de lux, de culoare roz, pe care l-a primit – se pare –  de la bărbatul alături de care și-a găsit liniștea sufletească, după ce a ”rupt-o” cu soțul ei, Culiță Sterp petrecea în sânul familiei, împreună cu sexy-bruneta cu care a fost și în Dubai.(NU RATA, AICI: CELEBRUL ”TĂTIC AL MANELIȘTILOR” A ORBIT ÎN ÎNCHISOARE! AVEM AMĂNUNTE TERIFIANTE…)

Carmen de la Sălciua a primit cadou un bolid de lux

“Era bine să divorțăm”

Iată ce declara și Culiță după ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit în premieră, la sfârșitul lunii noiembrie că, de fapt, ei sunt căsătoriți oficial. (NU RATA, AICI: ȘTIRISTA KANAL D I-A IERTAT „PĂCATELE” LUI CĂTĂLIN CAZACU, IAR NOI AVEM DOVADA!)

“Era bine să divorțăm, dar nu s-a putut nici acum. Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul. Trebuia să fie demult, în august. Trebuia să venim să semnăm peste o lună, eram plecați, ea a amânat treaba, nu a grăbit-o. Ea și-a luat un avocat. Nu avem nimic de împărțit. A fost o problemă pentru că eu stau în Hunedoara, ea are domiciliul în județul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecătorul nu a putut să aprobe divorțul, că nu avem același domiciliu. Niște încurcături care pe mine m-au depășit. O să mergem după 1 ianuarie. Din păcate, sărbătorile ne prind tot căsătoriți. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)

Probabil ne încurcă și planurile, mai ales ei. Eu am fost băiat, adică nu am venit să arăt la televizor. Dacă veneam să arăt, lumea își schimba total părerea despre subiectul ăsta. Eu am fost băgat la fund cu chestia asta cu înșelatul, doar că ce am făcut eu a fost prin ianuarie, iar ea a hotărât acum prin iunie să ne despărțim. Am călcat și eu strâmb, prin ianuarie, nu sunt ușă de biserică. Dar asta s-a întâmplat în ianuarie. Au apărut alte chestii.

Ei sunt împreună de vreo cinci luni, oamenii. Nu recunosc, dar toată lumea știe de ei, pe aici s-a mai și afișat. Eu le-am dat dedicații, pentru Carmen de la Sălciua și Isăilă Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om pașnic și îmi place să merg pe cale amiabilă. Eu am avut o ceartă foarte mare cu ea, deci… nu are rost să vă reproduc ce cuvinte mi-a adresat. Avem niște contracte împreună, noi la cântare nu ne mai salutăm, în ultimul timp. Nu mai e loc nici să ne mai salutăm. A zis că o să sune oamenii cu care avem contracte să-i pună să aleagă dintre mine și ea”, a spus Culiță Sterp la un post de televiziune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...