Ce se întâmplă cu show-ul ”Ochii din umbră” de la Kanal D. Soarta lui Ernest a fost decisă!

Publicat: 26/12/2018 | 22:39

După ce a fost, vreme de opt ani, mama show-urilor de ficțiune din România, emisiunea lui Ernest Francisc Takacs, „Ochii din umbră”,  va fi scoasă din grila Kanal D.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Deși era programat să revină pe post din toamna lui 2018, show-ul a fost oprit, iar sezonul al 16-lea a fost ultimul difuzat. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive. (VEZI ȘI: UN CELEBRU PREZENTATOR TV ESTE EXECUTAT SILIT DE BANCI)

Dacă, la început, era pe primul loc, ca rating, alte televiziuni au preluat ideea acestui gen de emisiune, cu amantlâcuri și înșelătorii, și au perfecționat-o. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Se poate spune că marea lovitură au primit-o producătorii lui Ernest (cel devenit celebru odată cu participarea sa la „Big Brother România”), atunci când a început, la Pro TV, emisiunea „Lecții de viață”.

Au ajustat formatul, dar…

Potrivit unor surse avizate, show-ul lui Ernest a început să piardă tot mai mult din audiență, spre supărarea patronilor turci, dar și spre tristețea echipei lui Ernest. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA RAICU ȘI-A EXECUTAT SILIT… PROPRIA FIRMĂ)

Patronii Kanal D ar fi încercat totuși să resusciteze formatul, și din ianuarie 2018, emisiunea a revenit, dar cu modificări. Dacă, până atunci, show-ul era difuzat de la 22.00, noul sezon, cel de-al 16-lea, a fost programat la 23.15, imediat după Exatlon. Postul anunța și o serie de schimbări în format. „Biroul lui Ernest devine un adevărat birou de investigație mobil, dotat cu tehnologie de ultimă generație”, spuneau atunci cei de la Kanal D. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Victime colaterale ale Exatlon-ului?

Se pare că, din păcate, nici aceste artificii nu au ținut și, în urma audiențelor slabe, restul de episoade destinate pentru acest an (aproximativ 12), deși filmate în totalitate, nu au mai fost difuzate. Surse din Kanal D mai spun că „Exatlonul a spart” și că, din cauza lui, „telespectatorii nu s-au mai uitat nici la «Wowbiz», nici la «Ochii din umbră». (NU RATA, AICI: ”REGELE AUDIENȚELOR TV” DIN ROMÂNIA, DEZVĂLUIRI-ȘOC)

De altfel, primul show care a „pierit” a fost „Wowbiz”,  scos din grilă încă din vară, echipa lui împărțindu-se în două: cei care au dorit să rămână în Kanal D și au fost angajați la noua emisiune „Vulturii de noapte” și cei care au plecat la postul concurent: Pro TV. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)

Un nou start, din ianuarie?!

Cât despre emisiunea „Ochii din umbră”, aceasta dispare de la Kanal D. Surse din interior au explicat situația, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: „Deși au fost filmate din «Ochii din umbră» încă peste zece episoade ce trebuiau difuzate pe post, emisiunea dispare definitiv și va fi înlocuită de la anul cu un fel de «Lecții de viață» – dar cu alt nume, ce va fi difuzat de luni până vineri. Din echipă au rămas cam 20% dintre oameni. Restul au plecat. Ernest nu este totuși scos din echipă, el apare la finalul fiecărui episod ca să spună niște concluzii. Posibil că emisiunea o să înceapă din 15 ianuarie 2019”. (VEZI ȘI: TRANSFORMAREA-SOC A LUI ERNEST, LA 11 ANI DE LA BIG BROTHER)

În ciuda acestor schimbări, se pare că echipa noii producții stă cu sufletul la gură, pentru că, dacă noul show nu va face un rating satisfăcător, cine știe ce se mai poate întâmpla?!

Pentru Ernest, „Big Brother”-ul de la Prima Tv din 2003 a reprezentat o rampă de lansare, devenind, de atunci, prezentator TV. El a prezentat mai multe emisiuni, precum „Fă-ți bagajele”, „Trădați în dragoste”, „Pe banii părinților”, „Ochii din umbră”. În particular, Ernest este foarte fericit, are o familie frumoasă: este căsătorit de șase ani cu frumoasa Adriana și are un copil de patru ani și jumătate cu aceasta. (VEZI ȘI: ERNEST A INTARZIAT LA PROPRIA-I PETRECERE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...