Au găsit-o spânzurată în cameră! Concurenții și fanii EXATLON sunt în stare de șoc

Publicat: 13/11/2018 | 15:13

Conflictele dintre Faimoși și Războinici par să nu se mai sfârșească. Însă unul dintre ele a fost extrem de amplu și a stârnit multe controverse în rândul concurenților, dar și a fanilor EXATLON.

Recent, după ce Războinicii au pierdut un duel în fața Faimoșilor, totodată a izbucnit și un conflict de proporții. Faimoșii au rămas șocați atunci când au văzut ce era la ușa de la intrare. Războinicii au lăsat o broască moartă, spânzurată, iar reacția Faimoșilor a fost extrem de dură. Contrariați, aceștia și-au arătat indignarea față de farsa făcută de adversari. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 11 NOIEMBRIE! PAULA VIERU A PIERDUT DUELUL CU MONICA ROȘU: “MĂ SIMT FĂRĂ VLAGĂ, S-AU TERMINAT PUTERILE“)

”Bă, uite ce nesimțiți sunt! Ați văzut ce au pus pe ușă, nu?”, a comentat Monica Roșu. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Cred că au un nivel de inteligență foarte scăzut”, a spus Cristi Pulhac.

Ca umilinţa să fie completă, Războinicii au scris pe uşă: ”Welcome home, Faimoșii!” (n.r. ”Bine aţi venit acasă, Faimoşii!” ).

SCANDAL ÎN ECHIPA FAIMOȘILOR: ”ÎMI BAG PICIOARELE ȘI PLEC ACASĂ!”

Băieții sunt supărați pe fete, fetele consideră că băieții exagerează. Iar cuvintele grele nu lipsesc din acest decor electrizat și electrizant. Băieții sunt de părere că nu numai fetele aduc puncte în concurs, așa cum se spune, deși recunosc – cazul lui Mirel Drăgan, spre exemplu – că au și momente mai dificile.

„Tot timpul toată lumea ne spune că fetele vorbesc că doar le aduc puncte, că băieţii sunt proşti, că băieţii nu joacă. Din punctul meu de vedere, eu ştiu că am avut o săptămână proastă, dar mi-am revenit”, a spus Mirel Drăgan. (VEZI ȘI: ÎNCĂ O NOUĂ POVESTE DE DRAGOSTE LA EXATLON? IMAGINILE ÎN CARE BEATRICE OLARU ESTE SĂRUTATĂ DE UN FOTBALIST MEXICAN)
Pe de altă parte, Cristina Nedelcu este de părere că nu se joacă, tot timpul, cu aceeași ”tragere de inimă”. Și exact asta reproșează coechipierilor.  „Băi, fraţilor, se vede clar că la unele jocuri se trage mai tare, la unele mai puţin”, a spus Cristina Nedelcu. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

 

Citește și...