Au mâncat ca ”șantieriștii” pe capota unui Lamborghini de 200.000 €!

Publicat: 07/07/2018 | 22:05

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini fabuloase din parcarea Complexului Comercial Băneasa! Doi tineri mănâncă pe capota unui Lamborghini de aproape un sfert de million de euro, spre stupefacția trecătorilor. (Reduceri mari la jocuri PC)  Băieții nu se sfiesc deloc și înmoaie preparatul de fast food în sosul de usturoi, înainte de a înfuleca. După ce au terminat de ”păpat”, au urcat în bolidul de lux și au părăsit complexul.

Cât cepele au făcut oamenii ochii când i-au zărit pe cei doi tineri care ”ciuguleau” de pe capota unui Lamborghini de aproximativ 200.000 de euro! (Promotiile zilei la monitoareE drept, mai rar te întâlnești cu o asemenea priveliște, să vezi un super-bolid transformat ad-hoc în masă de bucate.

(CITEȘTE AICI: MULTIMILIARDARA PARIS HILTON, MEGA-SHOW LA NUBA BUCUREȘTI!)

Totul s-a petrecut în parcarea Complexului Comercial Băneasa, ziua, în amiaza mare! Doi tineri au venit la un shopping, la mall, iar la finalul ”rondului” li s-a făcut foame.

Au luat masa pe capota bolidului

Au luat mâncare de la fast-food, la pachet, și s-au îndreptat către mașină. Una de-a dreptul spectaculoasă, un Lamborghini roșu aprins, care fură imediat privirile. Acolo, stupoare! Precum muncitorii de pe șantier în pauza de masa, cei doi tineri au întins repede o hârtie pe capota mașinii și au așezat prânzul!

(VEZI AICI: AROGANȚĂ SUPREMĂ! POLITICIANUL-PERICOL A PARCAT SUB SEMNUL ”OPRIREA INTERZISĂ”)

Nu s-au sfiit de privirile oamenilor care treceau prin dreptul lor și au zâmbit chiar. Mai mult, băieții și-au comandat și sos de usturoi, așa că, înainte de a înfuleca, îndesau bucata de carne adânc în mujdei! Între altele, cei doi consultau telefoanele, pentru că, deh, înainte de toate, sunt afacerile…

La un moment dat, un taximetrist a tras lângă ei, cu spatele. A așezat bine mașina pe locul rezervat taximetriștilor, dar nu s-a putut abține când i-a văzut pe cei doi și a zâmbit ironic. În fine, după ce s-au mai întors câteva capete înspre ei, cei doi tineri au strâns masa, au făcut curat, au urcat în bolid și au demarat unde aveau treabă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...