Augustin Viziru își intră în rolul de tătic. Cum l-am fotografiat la cumpărături, alături de iubita însărcinată în luna a opta

Publicat: 19/05/2020 | 23:28

De o bună perioadă, Augustin Viziru a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor. A început o relație cu o tânără din București, iar în iunie va deveni tătic. Partenera lui este gravidă, în opt luni, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini de colecție cu cei doi “porumbei”, dar și cu burtica de graviduță a viitoarei mămici.

(VEZI AICI: AUGUSTIN VIZIRU, HĂRŢUIT ÎN CLUB DE O ”GONFLABILĂ”! A FUGIT LA MARE FĂRĂ DOINIŢA ŞI…)

Perechea lui Augustin Viziru nu este persoană publică și nu are în plan să devină. Cei doi s-au cunoscut anul trecut și de atunci formează un cuplu. Peste câteva zile, actorul va deveni tată de fetiță. Relația lor este super-solidă dacă ținem cont că deja locuiesc împreună. Ambii ard de nerăbdare să devină părinți. Până atunci, se bucură de fiecare clipă pe care o petrec unul lângă celălalt.

Iubita lui Augustin Viziru, gravidă în opt luni

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit într-o zonă selectă din Capitală, la cumpărături. Pe stradă s-au ținut de gât, și-au spus vorbe dulci și au radiat de fericire. Semn clar că au o legătură trainică, una care nu poate fi ruptă. De remarcat că Augustin Viziru și partenera lui de viață au respectat cu sfințenie “ritualul” de pandemie. Chiar dacă erau în aer liber, au purtat mască de protecție, lucru pentru care merită apreciați.

(CITEȘTE ȘI: DOINIŢA OANCEA A VORBIT DESPRE RELAŢIA CU AUGUSTIN VIZIRU. ”ÎMI DORESC UN COPIL!”)

Actorul, la fel ca și iubita lui, este, cu siguranță, în extaz. Va deveni tătic, iar superba lui parteneră are toate motivele să fie mândră că trăiește o poveste de dragoste cu un actor cunoscut în toată țara. Tânăra este însărcinată în opt luni, iar în iunie ar urma să nască. Un moment unic, pe care cuplul îl așteaptă cu sufletul la gură.

Iubita lui Augustin Viziru este gravidă în opt luni

“O să am un copilaș!”

Altfel, Augustin Viziru a fost unul dintre concurenții de la “Survivor România”. Din păcate, din cauza unei accidentări la picior, a părăsit show-ul. Cu lacrimi în ochi, actorul, care a făcut parte din echipa „Faimoșilor” a avut totuși puterea să anunțe că va deveni tătic.

(NU RATA: NU SE UITA LA BANI CAND VINE VORBA DESPRE IUBITA LUI! VEZI CATE MII DE EURO A PLATIT AUGUSTIN VIZIRU PENTRU UN SEJUR DE VIS)

Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze, că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos.

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți, pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că, dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii”, a spus Augustin Viziru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...