Autocar, spulberat pe Autostrada Soarelui de un fenomen meteo nemaivăzut!

Autor: Maya Radu
Publicat: 30/04/2019 | 19:19

Imagini de groază surprinse în județul Călărași! O tornadă a ”spulberat” un autocar în care se aflau 39 de oameni! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă clipele de coșmar pe care le-au trăit pasagerii. Atenție, sunt filmări care îți fac pielea de găină.

S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, pe raza mai multor localități, Drajna, Dragalina și Ciulnița. O furtună devastatoare a dat și traficul peste cap. Mai mult, se pare că ar fi vorba și despre o tornadă, care a răsturnat un autocar în care se aflau 39 de oameni, în Drajna. (CITEȘTE ȘI: I-A PRESIMȚIT MOARTEA?! “PARCĂ ȘTIA CE VA URMA! NU MAI ERA EL…”)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are uluitoarele imagini din timpul furtunii care a făcut haos și pe Autostrada Soarelui, unde a fost surprins autocarul, ulterior răsturnat. Șapte persoane au fost rănite, iar una dintre ele se află în stare gravă. Imediat a fost activat planul roșu de intervenție. Șase echipaje de la ISU Călăraşi au ajuns la fața locului. Cei de la descarcerare acordă primul ajutor victimelor, chiar în aceste momente.

Haos din cauza vremii și pe Valea Prahovei

Cei care se îndreaptă spre stațiunile de pe Valea Prahovei pentru a sărbători 1 Mai, dar și cei care se întorc în Capitală au nervii întinși la maximum. Vremea și aglomerația și-au spus cuvântul. (VEZI AICI: ADEVĂRUL DESPRE PROPRIETARA RANGE-ULUI ÎN CARE A MURIT CIOBANU + CINE ȘI-A ABANDONAT DE FAPT BULETINUL ÎN MAȘINĂ)

Pe autostrada București-Pitești e haos! Căderile de grindină au dat traficul peste cap. Zeci de șoferi au oprit pe banda de urgență. Se înaintează foarte greu. În plin cod galben de vreme severă, traficul este infernal pe A1, sensul spre București. Imediat după intrarea pe autostrada București-Pitești, șoferii au fost nevoiți să încetinească, și mai multe mașini au fost oprite pe banda de urgență. Ploaia, însoțită de vijelie, a adus și căderi de grindină.

În Dâmbovița și Prahova este cod galben de ploi, descărcări electrice și căderi de grindină în această după-amiază. (CITEȘTE ȘI: TORNADĂ LA TIMIȘOARA! FENOMENELE EXTREME SUNT TOT MAI DESE ÎN ROMÂNIA)

Și pe DN1 se circulă bară la bară. La această oră, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, în localităţile de pe Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi în staţiunea Buşteni, pe sensul de mers către munte. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe celălalt sens de mers, respectiv către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...