Avea simptome, dar nu s-a testat pentru noul coronavirus. Ce motiv a invocat Mihai Bendeac: ”N-am vrut să apelez la testare pentru că…”

Publicat: 18/05/2020 | 11:03
Avea simptome, dar nu s-a testat pentru noul coronavirus. Ce motiv a invocat Mihai Bendeac: ”N-am vrut să apelez la testare pentru că…”

Mihai Bendeac a făcut unele declarații suprinzătoare, actorul recunoscând că a avut simptomele infecției cu noul coronavirus, numai că a luat decizia de a nu face testul pentru COVID-19. Bineînțeles, o astfel de mărturisire a dat naștere multor comentarii, iar Bendeac a oferit explicații pe canalul de YouTube.

Totul s-a întâmplat după ce Mihai Bendeac a mers la înmormântarea bunicului său, iar actorul a recunoscut că nu s-a testat, însă a trecut în autoizolare. ”Spitalele erau supraaglomerate”, mai spune Bendeac și ”nu era destul de clar” dacă toți cei care au fost la biserica respectivă au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv… Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave”, a povestit Bendeac pe YouTube. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC A FĂCUT TESTUL DE IMUNITATE! PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ A FOST INFECTAT CU COVID-19)

Mihai Bendeac: ”Până la urmă e o gripă…”

Din punctul de vedere al lui Mihai Bendeac, există foarte mulți oameni care au avut simptome, iar în ceea ce îl privește pe el a fost vorba despre un interval de 24 de ore în care aceste simptome au fost puternice”, după care au început să scadă.

”Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac.

„E foarte posibil să nu fi avut” (n.red. – infecție cu COVID-19), a mai spus Mihai Bendeac. (VEZI ȘI AICI: SCANDAL DUPĂ CE MIHAI BENDEAC A ANUNȚAT CĂ A FOST INFECTAT CU COVID-19)

Citește și...