Avem cele mai noi imagini cu graviduța Simona Gherghe!

Publicat: 19/04/2019 | 23:12

A început numărătoare inversă pentru Simona Gherghe, care va naște în mai puțin de o lună un băiețel. Și chiar dacă după ultimul control medicii au obligat-o la repaus total, prezentatoarea nu poate sta departe de obiceiurile care fac fericită orice femeie! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România  a surprins-o prin oraș, la cumpărături și la salonul de înfrumusețare, în timp ce mama ei făcea pe ”bona” cu nepoțica ei. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) 

Simona Gherghe, însărcinată în luna a opta, a făcut multe graviduțe invidioase pentru că silueta ei nu a suferit mari modificări. Și asta pentru că la cea de-a doua sarcină, vedeta și-a luat măsuri de precauție și a respectat o dietă impusă de medic, pentru ca lucrurile să evolueze cât mai bine, atât pentru binele copilului, cât și pentru corpul ei.

Prezentatoarea mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia, din mariajul cu Răzvan Săndulescu, iar în timpul primei sarcini a avut mai multe probleme. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina”, a mărturisit ea la vremea respectivă.

(Citește și: Fabulos! Cum a reacționat Simona Gherghe când a fost confundată cu Alessandra Stoicescu)

Și chiar cu acest tratament, până la urmă micuța Ana s-a născut mai devreme decât era programată, însă fără nicio problemă de sănătate.

Nici acum situația nu este tocmai roz, iar medicii i-au recomandat prezentatoarei repaus, iar ea s-a conformat… parțial.

Medicii i-au impus vedetei să stea cât mai mult în pat până va naște
Medicii i-au impus vedetei să stea cât mai mult în pat până va naște

Simona nu a zăcut foarte mult în pat, pentru că grijile ei au devenit altele! Și-a dorit o schimbare de look (pentru că toată lumea știe cât de importante sunt vizitele la coafor pentru starea de bine a unei femei!), așa că a tras pe ea o pereche de pantaloni îmbulinați, o geacă de piele, s-a urcat în mașină și a ”zburat” la coafor! Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Româniaa obținut imagini în exclusivitate

În tot acest timp, mama vedetei a rămas să aibă grijă de micuța Ana, pe care a plimbat-o prin cartier până la somnul de după-amiază.

Prezentatoarea a petrecut ceva timp pe mâna stiliștilor, care au avut grijă ca părul ei să arate așa cum își dorește, iar la final, după ce a terminat, nu a plecat direct acasă. Ea a mai făcut o oprire, în fața unui supermarket, unde a încărcat coșul de cumpărături cu de-ale gurii. Și chiar dacă medicii i-au interzis să facă efort, Simona a simțit totuși nevoia să-și consume energia într-un mod productiv.

Ce nume a ales pentru bebeluș

Simona Gherghe a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Acces Direct” că pe fiul ei îl va chema Ioan, așa cum este tradiție în familia lor.

Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mămaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie„, a dezvăluit vedeta.

(Citește și: Simona Gherghe, decizie vitală luată înainte de a naște! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp)

Între timp, locul prezentatoarei de la ”Acces Direct” este ținut de Cristina Cioran.

”A fost foarte drăguţ cum am primit vestea. Am dat probe pentru emisiune şi m-am bucurat foarte tare să trec mai departe. M-am simţit extraordinar la probe… Eu ştiu că mă voi lovi de situaţii în care mă voi enerva, mă voi revolta, cazuri în care o să-mi vină să mă ridic de pe scaun. Dar noi suntem acolo pentru a fi neutri, iar adevărul trebuie să iasă la iveală. Dai şansă omului să-şi spună părerea, fără să fie umilit”, a declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Frumoasa vedetă a promis telespectatorilor emisiunii “Acces Direct” că va duce mai departe tradiția dezvoltată de Simona Gherghe și că este dezamăgită de poveștile pe care le-a văzut până acum la TV.

“De atâţia ani Simona încearcă să ajute, să desluşească probleme. Asta voi face şi eu. Vom continua tradiţia emisiunii. Vom dezbate subiectele cu impact emoţional destul de puternic. Sunt revoltată când văd anumite situaţii şi România este pe un loc fruntaş într-un top al violenţei. Suntem ceva de groază, dar viaţa bate filmul în fiecare zi”, a mai mărturisit noua prezentatoare de la “Acces Direct”.

Deocamdată, nu se știe cât timp va lipsi de pe micile ecrane Simona Gherghe.