Băieții de la Fly Project fac hituri și-n vacanță!

Publicat: 26/06/2019 | 09:29

Rup rândurile și trec în față chiar dacă sunt în vacanță. Nu pot să lanseze o piesa și să nu o transforme în hit. Băietii de la Fly Project au cateva zile de vacanță, în locuri liniștite, unde să se poata relaxa. Deși se află în plin turneu internațional, Tudor și Dan și-au luat o săptămână pentru a petrece timp și cu familia și a-și încărca bateriile, dupa zile și zile de cutreierat lumea.(NU RATA, AICI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI: ”EL VREA DIVORȚUL, DAR EU NU VREAU! ÎL IUBESC PREA MULT!)

Mexico, cel mai recent single lansat de Fly Project, urcă vertiginos în topurile din țară și străinatate, fiind pe locul 7 în topul general Mediaforest, al celor mai difuzate piese, și pe locul 2 în topul Shazam România.(NU RATA, AICI: A RECUNOSCUT ÎN SFÂRȘIT CE STUDII ARE + DE CE A FOST “ARESTAT” ÎN ANGLIA)

E bine când muzica muncește pentru tine! Glumim, dar piesa este până la urmă cea mai importantă. Dacă ea ajunge la public, înseamnă că ne-am făcut treaba, restul este decis de oameni, dacă ea ajunge hit sau nu și în cât timp. Pentru noi, este cel mai important când vedem că piesa este fredonată, răspândită în social media și aleasă de oameni în playlistul lor de vară”, a spus Tudor.

Băieții de la Fly Project fac hituri și-n vacanță!

Mexico are deja 3,5 milioane de vizualizări pe un singur canal de YouTube și s-a auzit pe plajele cele mai îndepărtate și în cluburile exlcusiviste din Europa și America Latină.(NU RATA, AICI: AVEM FILMĂRI CU NOUL FUNDULEȚ AL CELEI MAI PĂCĂTOASE ASISTENTE TV DIN ROMÂNIA!)

Citește și...