Bănică Jr. s-a ”răzbunat” pe fosta iubită! A obligat-o să-i plătească până și…

Publicat: 26/09/2018 | 23:11

Ștefan Bănică Junior a câștigat procesul cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit un băiat, după o relație de cinci ani!  (Cât câștigi dacă faci videochat?) Aceasta i-a cerut, printre altele, celebrului cântăreț o mărire a pensiei alimentare. Ea a înaintat acțiunea la Judecătoria Sectorului 2 București, însă nu a avut câștig de cauză. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate detaliile.

Vreme de cinci ani, Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Junior au format un cuplu îndrăgostit până peste cap. Iubita i-a dăruit repede artistului un băiețel, Radu Ștefan. Dar relația s-a rupt brusc…  (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Ștefan s-a însurat cu Andreea Marin, iar Cornelia a început o idilă cu un medic stomatolog. Băiețelul, acum în vârstă de 14 ani, a rămas în grija mamei. Bănică Junior nu a avut nimic de obiectat și a contribuit, cum era normal, cu pensia alimentară. (CITEȘTE ȘI: CARLA’S DREAMS CĂTRE HORIA BRENCIU ȘI ȘTEFAN BĂNICĂ JR: ”ÎNCĂ O ZI DE SUPĂRARE MAXIMĂ”)

De curând, însă, Camelia a avut unele pretenții privind mărirea pensiei alimentare. A motivat prin faptul că băiatul a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. (Super oferta de angajare) Cum fostul iubit celebru nu a schițat vreun gest, femeia s-a adresat Judecătoriei Sectorului 2, cu o cerere în acest sens.

Ștefan Bănică Junior a câștigat!

Dar, surpriză! În ședința din 24 septembrie 2018, completul a hotărât să respingă cererea formulată de Camelia Constantinescu, ba chiar a obligat-o să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care se ridică la peste 3.100 de lei. (CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN BĂNICĂ JR. ȘI VIAȚA LUI AMOROASĂ)

Iată cum sună decizia luată de magistrați:

”Respinge acțiunea formulată de reclamantul Bănică Ștefan Radu, asistat de ocrotitor legal Constantinescu Camelia Teodora, în contradictoriu cu pârâtul Bănică Ștefan, ca neîntemeiată.

Admite în parte cererea reconvențională formulată de pârâtul reclamant Bănică Ștefan în contradictoriu cu pârâta Constantinescu Camelia Teodora. (Cât câștigi dacă faci videochat?) 

Modifică măsurile dispuse prin Sentința civilă nr. 6626 pronunțată la data de 05.09.2006 de Judecatoria Sectorul 2 București în dosarul nr. 3610/300/2016, în sensul că autoritatea părintească cu privire la minorul Bănică Ștefan Radu se va exercita în comun și în mod egal de ambii părinți.

Respinge cererea privind modificarea locuinței copilului, ca neîntemeiată. (CITEȘTE ȘI: PICANTERIILE RELAȚIEI ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR – LAVINIA PÎRVA)

Modifică programul de legături personale, în sensul că încuviințează tatălui pârât-reclamant următorul program de legături personale cu minorul: de vineri, ora 18,00, până duminică la ora 18,00, jumătate din vacanțele școlare și sărbătorile religioase.

Obligă pârâta Constantinescu Camelia Teodora la plata către pârâtul reclamant Bănică Ștefan a cheltuielilor de judecată în cuantum de 3.165 de lei (40 de lei taxa judiciară de timbru, 1.125 de lei, onorariu de expert, și 2.000 de lei, onorariu de avocat).

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 București.

Pronunțată astăzi, 24.09.2018, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...