Bănică Junior le-a scos la prânz pe actuala + fosta „soție”!

Publicat: 07/04/2019 | 22:41

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut, în exclusivitate, imaginile unei zile perfecte din viața lui Ștefan Bănică Jr. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Aceea în care i-a avut alături pe toți cei dragi din viața lui: copiii, soția și… cea mai bună prietenă. Atât de apropiată încât, la un moment dat, mulți își închipuiau despre ea că ar fi partenera de viață, nu doar de scenă a celebrului actor și cântăreț. Cu toții au savurat o masă delicioasă, la un restaurant turcesc, de unde au ieșit cu zâmbetul pe buze la final. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Despre Emilia Popescu și Ștefan Bănică s-a zvonit, într-o perioadă, că ar avea o relație mai apropiată decât lăsau ei să se vadă. Ei bine, cam așa se vede o prietenie foarte strânsă, cultivată de-a lungul a peste 30 de ani. Cei doi nu sunt altceva decât foarte buni prieteni, care se completează perfect pe scenă.

Cine erau „Liz Taylor” și „Nicu Constantin”

Începuturile n-au fost însă tocmai line, după cum a recunoscut Ștefan, cândva, în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM. ”Mai mult eu o tatonam, că ea era mai mult pe lângă. Eu eram în anul întâi, ea în anul trei. Mai târziu mi-a spus că îi era frică de mine, pentru că avea senzația că aveam ochii violeți, eram un fel de Liz Taylor, iar ea un fel de Nicu Constantin”. 

(Citește și: ŞTEFAN BĂNICĂ JR. A VENIT ÎN EMISIUNE ŞI I-A ZIS-O DIRECT FLAVIEI! BLONDA A FĂCUT OCHII MARI)

De partea cealaltă, Emilia a recunoscut că între ea și Ștefan a fost întotdeauna ceva special, diferit de tot ce a trăit solistul cu oricare dintre partenerele lui de viață. ”Ce ne leagă pe noi foarte tare e faptul că niciodată n-am râs cu alte persoane mai mult decât am râs împreună. El sigur n-a râs cu nimeni atât de mult cât a râs cu mine, mă refer la partenerele lui de viață. Și eu la fel”, a spus actrița în aceeași emisiune.

Un prânz perfect

Lavinia și Ștefan s-au îmbrăcat sport pentru această ieșire
Lavinia și Ștefan s-au îmbrăcat sport pentru această ieșire

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România i-a întâlnit, recent, în oraș, într-o scenă de familie foarte drăguță, însă nu singuri, ci însoțiți și de Lavinia, precum și de cei doi copii (din alte două mariaje) ai artistului, Violeta și Radu Ștefan. Locul de întâlnire a fost un restaurant turcesc cu mâncare delicioasă! Primii care au ajuns au fost Bănică & compania, care au coborât extrem de entuziasmați din BMW-ul roșu foarte cochet pe care îl conduce Ștefan și s-au îndreptat către local. Nu a fost deloc ușor cu găsirea unui loc de parcare, dar cântărețul s-a descurcat rapid.

(VEZI AICI: STEFAN BANICA JR. A LUAT O DECIZIE NEASTEPTATA! SE VA RETRAGE DIN LUMINA REFLECTOARELOR?)

La această întâlnire, Bănică Jr. s-a îmbrăcat ca un tătic super-cool, cu geacă de fâș albastră, pantaloni ”fără glezne”, adidași și o șapcă neagră. Lavinia a ales tot stilul sport, mai ales că a intrat în ultimul trimestru de sarcină.

Emila Popescu, o actriță foarte apreciată, dar și foarte cool
Emila Popescu, o actriță foarte apreciată, dar și foarte cool

Înăuntru îi aștepta Emilia Popescu, prietena de-o viață a lui Ștefan Bănică Jr., care s-a bucurat nespus să-i vadă, dar mai ales să afle cum decurge sarcina Laviniei. Până să comande mâncarea, cele două au discutat ca fetele, fără să fie deranjate de nimeni. Poate unii nu știu, dar Emilia Popescu i-a cunoscut toate iubitele cântărețului, întocmai ca o soră mai mare (cu doi ani doar).

La final, toată lumea a ieșit fericită, mai ales că nu doar mâncarea a fost bună, ci și compania!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...