”Barbie de România” s-a transformat total! A ajuns de nerecunoscut după ce…

Publicat: 02/06/2018 | 23:21

Sabrina Fabian, cunoscută în showbiz ca Barbie de România, a devenit celebră după scena leșinului de la show-ul X Factor. (Cele mai bune oferte laptopuri) CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a întâlnit-o, recent, într-un club de fițe din Capitală, extrem de schimbată, după ce a dispărut o vreme din lumina reflectoarelor. (VEZI ȘI: Barbie de România l-a prezentat tuturor pe noul ei iubit. Ce i-a cerut bărbatului să facă pentru ea)

Însoțită de o prietenă, Barbie de România a intrat în rândul brunetelor și se pare că nu și-a schimbat doar culoarea părului. A renunțat și la machiajele stridente, dar și la hainele mulate, care îi scoteau în evidență formele. (Promotiile zilei la monitoare)

Cu un aspect natural și o rochie largă, neagră, Sabrina este aproape de nerecunoscut, doar zâmbetul a mai rămas din celebra Barbie de România.

Versace a ”combinat-o” pe… Barbie de România

Sabrina Fabian a devenit şi mai cunoscută în lumea mondenă după ce s-a combinat cu însuşi „regele fiţelor”, Versace, dar relaţia lor nu a rezistat prea mult. În primele trei luni ale anului trecut, Sabrina a reuşit să cucerească cel puţin un tânăr pe lună, dacă este să ne luăm după apariţiile ei din CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

A leșinat pe scena X Factor

Elevă fiind, Sabrina a leșinat pe scena de la X Factor, fiind ulterior acuzată că ar fi înscenat totul. Momentul cu pricina a avut un impact negativ asupra fetei. Ea a fost nevoită să lipsească o perioadă de la școală, pentru a scăpa de răutățile unor colegi. În prezent, blondina nu a reușit încă să-și ia examenul de bacalaureat. Ultima oară l-a picat la doar șapte sutimi.

”Vreau să-mi iau bac-ul și să fiu stewardesă. Am descoperit că-mi place să zbor mult”, mărturisea Sabrina Fabian pentru libertatea.ro. În paralel, Barbie de România a început să studieze și limba germană. ”Am parcurs deja al doilea modul. Îmi place și o să-mi prindă bine să cunosc această limbă”, a mai spus aceasta. (CITEȘTE ȘI: Nu a luat BAC-ul, dar are un job ”vânat” de mii de studenţi! BARBIE DE ROMÂNIA se laudă pe internet cu locul ei de muncă)

Sabrina provine dintr-o familie înstărită. Atunci când a împlinit 18 ani, tânăra a primit cadou de la părinții ei o mașină și un apartament. Tocmai ca să ia viața în piept și să poată deveni independentă. În urmă cu mai mulți ani, blondina a făcut patinaj de performanță, sport la care a renunțat după ce s-a accidentat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...