Bătaie generală, cu pumni și picioare, la o celebră piscină din Capitală. O fată a fost lovită cu sălbăticie în plină figură, de un tânăr, până a rămas nemișcată

Publicat: 26/08/2020 | 16:02

Mega-scandal la o renumită piscină din Capitală! Cearta dintre două tinere a iscat o adevărată răfuială generală, care s-a lăsat cu o ploaie de pumni și picioare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile terifiante. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini îngrozitoare, de la un mega-scandal care a avut loc la o celebră piscină din București.  Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, totul a pornit de la disputa dintre două fete. Cearta dintre acestea a degenerat, iar conflictul a luat proporții inimaginabile. (VEZI ȘI: BĂTAIE FILMATĂ ÎNTR-UN HIPERMARKET DIN CLUJ! UN BĂRBAT A FOST LOVIT DE FAȚĂ CU SOȚIA ȘI COPILUL)

Cine sunt protagoniștii scenelor horror

După cum se poate observa în imagini, protagonistele scandalului s-au lovit reciproc cu pumnii și picioarele. Astfel, ambele au fost rănite și s-au prăbușit chiar lângă marginea piscinei.  În scandal au intervenit prietenii tinerelor, iar totul a degenerat într-o bătaie generală. Cu toate că era căzută la pământ, una dintre fete a fost lovită cu sălbăticie de un tânăr până a rămas inconștientă pe marginea piscinei. Scenele petrecute lângă piscină au semănat groaza printre cei care veniseră să se relaxeze și să se bucure de vremea frumoasă.

Cei care au asistat oripilați la violențe ar fi sunat la numărul unic de urgență, 112, iar o echipă s-a deplasat la fața locului. Potrivit unor surse din mediul judiciar, evenimentul violent s-ar fi produs pe data de 17 august. Aceleași surse ne-au dezvăluit că niciunul dintre cei implicați n-ar fi formulat vreo plângere, dar, cu toate acestea, autoritățile s-au autosesizat și a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Cei implicați în mega-scandal nu ar fi cetățeni români.  (NU RATA: AMALIA DE LA „CHEFI LA CUȚITE”, SNOPITĂ ÎN BĂTAIE! FOSTA CONCURENTĂ A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ, LA SPITAL)

Imagini șocante la o piscină din Capitală, după ce două tinere s-au luat la bătaie

Ce spun autoritățile!

”La data de 17 august,în jurul orelor 18:34 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că în comuna Chiajna, la piscina unui complex rezidențial mai multe persoane se certau și aruncau cu lucruri.

La fața locului s-au deplasat imediat polițistii din Chitila pentru efectuarea de activități specifice însă, în momentul în care aceștia au ajuns la locația respectivă conflictul nu se mai afla în desfășurare.

În urma activităților specifice, polițiștii au identificat 3 persoane de cetățenie engleză, respectiv două fete și un băiat, acestea fiind conduse la sediul poliției din Chiajna pentru audieri. Persoanele în cauză nu au semnalat săvârșirea vreunei agresiuni și nu au formulat plângere penală prealabilă pentru comiterea vreunei fapte de natură penală, privind incidentul respectiv. De asemenea, nici administratorul societății respective nu a semnalat organele de poliție cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Chiajna efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul autoritaților.

Eveniment similar într-un club din Mamaia!

În urmă cu aproximativ o lună, un eveniment similar s-a petrecut la piscina unui vestit club din Mamaia. Un grup de bărbați s-a arătat deranjat de genul muzicii difuzate. Au provocat apoi un întreg scandal cu pumni și picioare, cu paznicii localului.

Polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 19 iulie, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane și agenții unei firme de pază. Altercația a avut loc în localul amenajat pe plaja EGO, din stațiunea Mamaia.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.