Bătrâna de 84 de ani din Vâlcea, bătută cu bestialitate de fiica ei, a murit

Publicat: 05/07/2020 | 22:29
Bătrâna de 84 de ani din Vâlcea, bătută cu bestialitate de fiica ei, a murit

Bătrâna de 84 de ani din Vâlcea, bătută cu bestialitate de fiica ei, a murit. Anunțul a fost făcut de Alexandru Cumpănașu.

În urmă cu aproximativ trei luni, imaginile revoltătoare în care o fiică își bate mama au fost distribuite în mediul online. În clip femeia o loveşte pe bătrână de mai multe ori cu palmele peste faţă. Ulterior încearcă să o lovească cu capul de un obiect metalic însă nu reuşeşte. Drept răzbunare îi aplică acesteia alte lovituri cu picioarele în cap. Scenele de groază au fost întrerupte în momentul în care telefonul celui care filma a început să sune.

La o lună de la bătaia încasată de la propria ei fiica, bătrâna a început să se simtă din ce în ce mai rău. (CITEȘTE ȘI: O ANGAJATĂ A PRIMĂRIEI MALU MARE, AGRESATĂ ÎN TIMPUL SERVICIULUI DE DOI BĂRBAȚI! UNUL DINTRE INDIVIZI ESTE CHIAR DE VĂRUL EDILULUI COMUNEI)

”Pe la ora 20.00, când m-am dus s-o schimb şi să-i dau să mănânce, mi-a zis că nu vrea nimic. Apoi a început să vomite maro! M-am speriat, i–am sunat pe copii, la Drăgăşani. Fundul ei este şi acum negru, după o lună. O săltam de jos şi îi dădeam să mănânce cu lingura, că nici să mănânce singură nu mai putea. Nici de mâncat nu prea mai mănâncă. S-a tot plâns de dureri de cap, dar la cum a lovit-o, nici nu-i de mirare. Am văzut că merge din ce în ce mai rău. Nu se poate mişca în pat, de pe o parte pe alta, cum o laşi seara, aşa o găseşti dimineaţa”, declara o rudă care o are în îngrijire pe bătrână pentru bzi.ro.

Bătrâna de 84 de ani a murit

Bătrâna de 84 de ani a murit. Anunțul a fost făcut de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook. Tot el a adus în atenția tuturor imaginile în care bătrâna era bătută cu bestilitate de fiica ei. (CITEȘTE ȘI:RAED ARAFAT, ANUNȚ TERIBIL PENTRU ROMÂNI, DUPĂ CE NUMĂRUL DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS A CRESCUT: “ESTE POSIBIL CA SITUAȚIA SĂ SCAPE DE SUB CONTROL!”)

„A MURIT Bătrâna din Creteni torturata de MONSTRUL de fată a ei. A murit. Nu sunt capabil să vă spun acum mai mult. Am fost anunțat de un consilier local din localitatea Creteni. Am luat confirmarea de la toate instituțiile. Sunt foarte răvășit. Revin cu detalii”, a postat Alexandru Cumpănașu.