Betty Salam, botez mai ceva ca o nuntă: ”Vor fi 250 de persoane”

Publicat: 23/12/2018 | 19:12

Betty Salm își va creștina băiețelul pe 9 martie și pregătește un botez mai ceva ca o nuntă! La marele eveniment vor fi prezente 250 de persoane. 

Betty Salam programase botezul băiețelului ei în ianuarie 2019, însă din cauza faptului că tatăl ei, Florin Salam, și a nașilor care vor fi plecați în America, creștinarea micuțului va fi în martie. Indiferent că ea a ales să amâne botezul fiului ei, nu o afectează deloc. Va avea 250 de invitați la petrecere și cel mai important pentru ea este ca lumea să se simtă bine alături de familia ei. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM, DECLARAȚIE DUREROASĂ ÎN DIRECT, DESPRE MAMA SA: ”MĂ ROG LA EA!”)

„Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem… de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (n.r. naşa). Vrem să ne simţim bine, înainte de toate. Vrem să arate bine masa… Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi”, a spus Betty Salam la Antena Stars.

Viața lui Betty Salam s-a schimbat radical

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani, iar anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face cununia religioasă. Betty a mărturisit că viața i s-a schimbat radical de când a devenit mămică și s-a mutat cu tatăl copilului ei. (VEZI ȘI: BETTY SALAM A SLĂBIT SPECTACULOS DUPĂ NAȘTERE ȘI A DEZVĂLUIT CARE A FOST SECRETUL)

„Este un sentiment foarte frumos. Atunci când mă uit în ochii lui… Mănâncă, doarme, doarme, mănâncă. E foarte receptiv. Dacă vorbesc cu el şi are nici trei luni, vorbeşte şi el cu mine. Niciodată (al doilea copil). Anul ăsta vreau să am mai multă grijă de mine. Vreau să mă ocup strict de mine. Vreau să merg la repetiţii. Am fost la delăsătoare. (…) E greu, tot tu trebuie să te uiţi tot timpul la el. E mătuşa mea cu mine. Are experienţă. Ştiu cum îl îngrijeşte. Cu Cătălin seamănă, seamănă şi puţin cu tata. (…) De când m-am mutat cu Cătălin am început să fiu aşa. Am comunicat mai mult. Eram foarte închisă în mine. Sper că da, mi-aş dori foarte mult (n.r. să fie toţi de Crăciun). Să fim aşa în familie, câte un vin fiert… De revelion o să stăm cu el şi după 12 noaptea să ieşim şi noi undeva”, a mai spus Betty Salam.