Betty Salam și fiul ei, surprinși într-o ipostază emoționantă: ”Ce frumos doarme…”

Publicat: 23/02/2019 | 14:58

Betty Salam și fiul ei, Matthias Ștefan, au fost surprinși într-o ipostază emoționantă. Tânăra se topește de dragul micuțului ei. 

Betty Salam și fiul ei, Matthias Ștefan, au fost surprinși de Cătălin Vișănescu într-o ipostază emoționantă. Vedeta și băiețelul ei au adormit împreună, iar soțul lui Betty a imortalizat momentul. Ce-i drept, rolul de mămică i se porivește de minune vedetei. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM A RĂBUFNIT DUPĂ CE UN TÂNĂR L-A JIGNIT PE SOȚUL EI: ”DECÂT CU BURTA PE AFARĂ…”)

”Să-ți trăiască! Să fie sănătos alături de cei dragi”, ”Mămica cu puiuțul!!!”, ”Doamne ajută să fie sănătos să te bucuri de el toată viața”, ”Ce frumos doarme bebelușul…”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Betty Salam, alături de fiul ei

Betty Salam, botez mai ceva ca o nuntă

Betty Salam programase botezul băiețelului ei în ianuarie 2019, însă din cauza faptului că tatăl ei, Florin Salam, și a nașilor care vor fi plecați în America, creștinarea micuțului va fi în martie. Indiferent că ea a ales să amâne botezul fiului ei, nu o afectează deloc. Va avea 250 de invitați la petrecere și cel mai important pentru ea este ca lumea să se simtă bine alături de familia ei. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM, DECLARAȚIE DUREROASĂ ÎN DIRECT, DESPRE MAMA SA: ”MĂ ROG LA EA!”)

„Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem… de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (n.r. naşa). Vrem să ne simţim bine, înainte de toate. Vrem să arate bine masa… Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi”, a spus Betty Salam la Antena Stars.