Beyonce, mesaj dur după moartea lui George Floyd! „Nu mai ucideţi oameni fără sens. Am văzut mult prea mulţi ucigaşi nepedepsiţi”

Autor:
Publicat: 31/05/2020 | 23:39
Beyonce, mesaj dur după moartea lui George Floyd! „Nu mai ucideţi oameni fără sens. Am văzut mult prea mulţi ucigaşi nepedepsiţi”

O serie de vedete au reacționat în mediul online, după ce George Floyd a fost ucis. Acestea și-au exprimat regretul, dar și disprețul la adresa organelor de poliție, care pare să nu mai țină cont de nimic. Printre celebritățile care au luat atitudine se numără și cântăreață Beyonce.

Aceasta le-a cerut autorităţilor, într-un mesaj video publicat pe Instagram, să îi facă dreptate lui George Floyd, după ce bărbatul a murit în timpul arestării din faţa unui magazin din Minneapolis, scrie Mediafax. (VEZI ȘI: LUPTELE DE STRADĂ CONTINUĂ! IMAGINI ȘOCANTE DE LA PROTESTELE DIN SUA! O MAȘINĂ DE POLIȚIE INTRĂ DIRECT ÎNTR-UN GRUP DE PROTESTATARI ÎN NEW YORK)

Mesajul vedetei a fost unul dur și cere ca vinovații să fie pedepsiți și susține că rasismul trebuie să dispară dintr-o societate modernă. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE DONEAZĂ PENTRU A PLĂTI CAUŢIUNEA MANIFESTANŢILOR ARESTAŢI ÎN SUA! SOȚIA LUI JOHN LEGEND A ANUNȚAT O DONAȚIE DE 200.000 DE DOLARI)

„Cu toţii am fost martori la crima făcută de poliţişti în plină zi. Suntem extrem de trişti şi de dezgustaţi. Nu putem trece peste această durere. Şi nu vorbesc doar de afro-americani. Fie că eşti alb, negru, mulatru sau orice altceva, sunt sigură că rasismul care a îngenuncheat America te sufocă şi pe tine.

Nu mai ucideţi oameni fără sens. Nu mai vedeţi oamenii de culoare mai puţin oameni. George este toată familia şi umanitatea noastră. El este familia noastră pentru că este un american. Am văzut mult prea mulţi ucigaşi nepedepsiţi. Da, acum un poliţist este anchetat, dar încă nu s-a făcut dreptate”. a spus celebra cântăreaţă din SUA, în mesajul video de pe Instagram, conform Mediafax.

Beyonce nu este singura vedetă care a luat atitudine. Fostul baschetbalist Kareem Abdul-Jabbar a scris o opinie în care precizează că virusul rasismului care infectează ţara e mai periculos decât COVID-19. Iar mai multe vedete, printre care se numără Rihanna, Lebron James, Oprah sau Naomi Campbel, s-au revoltat pe social media.

Chiar mai mult, unele dintre celebrități au început să doneze bani pentru a plăti cauțiunile persoanelor ce au fost arestate în timpul protestelor de stradă ce se desfășoare în multe dintre orașele americane.