Bianca a ”înfiat-o” pe fiica lui Alex Bodi, iar noi avem dovada!

Publicat: 21/12/2018 | 23:43

Înaintea sărbătorilor de iarnă, Bianca Drăgușanu dă semne că vrea mai mult de la bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea, după despărțirile succesive de Victor Slav și Tristan Tate. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Celebra blondină a ”înfiat-o” pe fiica lui Alex Bodi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul savuroase cu vedeta, alături de fetița iubitului ei. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A FUGIT ÎN GERMANIA CU IOANA DE LA MIAMI!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe frumoasa blondă într-un renumit centru comercial situat în zona de nord a Capitalei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

De data aceasta, Bianca Drăgușanu nu a ieșit singură la mall. Vedeta a fost însoțită de o prietenă, dar și de fiica iubitului ei, Alex Bodi. În imaginile obținute de  CANCAN.RO., site-ul nr.1 din România, se vede destul de clar că Bianca se poartă ca o veritabilă mamă cu fetița partenerului ei de viață. În scurtul periplu pe care cele trei l-au avut prin mall, Bianca a ținut-o de mână pe micuța lui Alex Bodi, iar veselia lor a fost debordantă. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU SE MARITĂ CU ALEX BODI?!)

S-au ținut strâns de mână și au zâmbit tot timpul

Chiar dacă a colindat prin mai multe magazine, de unde presupunem că a cumpărat cadouri pentru cei dragi, Bianca și-a îndreptat toată atenția asupra micuței, care i-a fost parteneră de shopping. Iar după zâmbetul pe care îl afișa fiica lui Alex, se pare că ieșirea celor două a fost de bun augur. Micuța pare că s-a atașat destul de mult de celebra parteneră de viață a tatălui său, iar apropierea dintre ele e mai mult decât evidentă. (VEZI ȘI: VEDETA A PROBAT DEJA VERIGHETE)

Bianca Drăgușanu o ține strâns de mânuță pe fiica lui Alex Bodi

Alex Bodi a “fugit” în Germania cu Ioana de la Miami

Cu doar o zi în urmă v-am dezvăluit că iubitul Biancăi a „fugit” în Germania cu Ioana de la Miami, tânăra din Ploiești care a ajuns în atenția publicului după ce a petrecut o întreagă noapte alături de starul columbian Maluma, pe care l-a însoțit ulterior și la hotel. Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi a plecat în Germania împreună cu focoasa Ioana, dar și cu sora acesteia. Cu toate că nu se știe concret scopul acestei deplasări, surprinzător este faptul că Alex a plecat din țară cu doar câteva zile înainte de Crăciun. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A ”ABANDONAT” IUBITUL MUSCULOS PENTRU…)

Cum a început relația dintre Alex și Bianca

După ce s-a despărțit de Tristan Tate, fosta prezentatoare de la Kanal D s-a îndrăgostit de un tânăr afacerist, Alex Bodi. Noul iubit a bifat două mariaje, în urma cărora au rezultat două fetițe care îl fac un fericit și mândru tătic. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) În urmă cu câțiva ani, Alex, care este originar din Mediaș, a locuit o bună perioadă în Germania, unde și-a cumpărat un apartament. Ulterior, l-a dat spre închiriere pentru suma de aproximativ 1.500 de euro și s-a mutat în Spania, acolo unde locuiește și familia lui în prezent. (NU RATA, AICI: ȘEFII KANAL D L-AU CONVINS PE CHRISTIAN SABBAGH SĂ REVINĂ LA ȘTIRI!)

O amică a Biancăi Drăgușanu a povestit cum s-au cunoscut cei doi și cum au fost primii pași ai relației. “Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a spus prietena blondinei.

Bianca, alături de iubitul ei, Alex Bodi
Bianca și iubitul ei, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.
La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. (CITEȘTE ȘI: CE A APĂRUT LA MORMÂNTUL ILENEI CIUCULETE ÎNAINTE DE CRĂCIUN) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...