Bianca Drăgușanu vrea cu orice preț să ajungă din nou în fața altarului! Vedeta a probat deja verighete

Publicat: 12/12/2018 | 17:25

Bianca Drăgușanu vrea cu orice preț să ajungă din nou în fața altarului! Vedeta a probat deja câteva modele de verighete și le-a arătat și fanilor opțiunile ei.

De trei luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Și… se pare că cei doi plănuiesc să rămână împreună pentru tot restul vieții. Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a evoluat foarte repede. Blondina i-a cunoscut deja familia iubitului ei, inclusiv fiicele pe care el le are cu fosta soție. Iar la rândul său, Alex Bodi a cunoscut-o pe micuța Sofia. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA DE IUBIRE PE CARE O ARE CU BIANCA DRĂGUȘANU. CÂND FACE UN COPIL CU FOSTA PREZENTATOARE)

Și se pare că Bianca Drăgușanu are o dorință arzătoare: aceea de a ajunge din nou în fața altarului. De această dată însă cu Alex Bodi. Blondina a probat deja câteva modele de verighete și a fost extrem de încântată. Iar în cadrul unei aplicații noi pe care o promovează, vedeta a trecut pe lista dorințelor sale o verighetă ca cea probată. O nimica toată pentru Alex Bodi să scoată din buzunar 2020 de dolari pentru achiziția ei. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Vergiheta și inelul de logodnă pe care Bianca le-a probat

Bianca Drăgușanu, despre ziua nunții sale

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum ar arăta în ziua nunții, în cazul în care s-ar decide să facă din nou acest pas important în viața sa. Potrivit declarațiilor ei, vedeta ar opta pentru două rochii de mireasă, ambele cu un design uluitor stil sirenă. Vedea a subliniat că una dintre ținutele spectaculoase ar fi realizată în propriul atelier de croitorie. (VEZI ȘI: VESTEA A FOST CONFIRMATĂ! BIANCA DRĂGUȘANU, PENALIZATĂ CU O SUMA URIAȘĂ PENTRU PLECAREA DE LA “ASIA EXPRESS”)

“Îmi face plăcere să îmbrac rochii de mireasă. De fapt, o fac atât de des în atelierul propriu de creaţie, încât a devenit ceva natural să probez şi să fotografiez astfel de rochii. Dacă ar fi să ajung din nou în faţa altarului, aş îmbrăca două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, dintre care una să fie creaţia mea. O combinaţie între stilul clasic şi nonconformist. De exemplu, mie nu îmi place tradiţia cu furatul miresei şi nici nu aş opta pentru un meniu tradiţional. În schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experienţa asta”, a declarat Bianca Drăgușanu jurnaliștilor de la revista “Ghidul Miresei”. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

 

Citește și...