Bianca a reacționat după ce CANCAN.ro a dezvăluit noua relație a lui Slav: ”Fiecare dintre noi are…”

Publicat: 24/09/2018 | 23:18

Bianca Drăgușanu reacționează, după ce v-am prezentat, în premieră națională, imagini și detalii senzaționale despre noua poveste de dragoste care pare că se conturează în showbiz-ul autohton. La mai bine de trei luni după ce s-a despărțit de focoasa blondină, Victor Slav și-ar fi găsit liniștea sufletească în compania unei tinere superbe. (Super oferta de angajare) Fosta prezentatoare de la Kanal D a vorbit despre noul cuplu din lumea mondenă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BLONDA LUI VICTOR SLAV!)

La scurt timp după ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit cele mai senzaționale informații ale toamnei, potrivit cărora Victor Slav și-ar fi refăcut viața amoroasă, Bianca Drăgușanu a oferit o reacție de zile mari.(Cât câștigi dacă faci videochat?)  Fosta prezentatoare de la Kanal D a vorbit, în premieră, despre noua poveste de dragoste pe care ar trăi-o fostul ei iubit.(NU RATA, AICI: COLEGUL CELEBRU DE LA KANAL D L-A SCOS LA AGĂȚAT PE VICTOR SLAV, IAR NOI I-AM FILMAT PE DONJUANI ÎN ACȚIUNE!)

”Le doresc să fie fericiți, să se iubească mult și să fie sănătoși. Fiecare dintre noi are dreptul la fericire și iubire. Mai mult nu doresc să comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.   

Biaca Drăgușanu a vorbit despre noua relație a lui Victor Slav

Victor Slav, o nouă etapă

După mai bine de trei luni de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav pare că intenţionează să își refacă viața amoroasă.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) O tânără domnișoară blondă, pe care a cunoscut-o pe litoral, l-ar fi prins în mrejele iubirii pe celebrul bărbat. Escapada nocturnă pe care a avut-o în urmă cu două săptămâni la NUBA Mamaia alături de colegii lui de platou se pare că a fost de bun augur pentru Victor Slav. (Vezi toate detaliile aici).

Și asta pentru că, în seara respectivă, Ramona Olaru i-a făcut cunoștință cu una dintre prietenele ei, care se pare că i-a picat cu tronc fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. Raduca, prietena asistentei TV, o focoasă blondină, se pare că a reușit să-i atragă atenţia, cu farmecul ei, lui Victor Slav, care a decis să mai dea o șansă dragostei.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A POZAT GOALĂ ÎN DUȘ ȘI A EXPLODAT TOT INTERNETUL!)

Raduca și Victor Slav, cel mai nou cuplu din showbiz

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.(NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU A “DEFILAT” PE PLAJĂ CU 25.000 DE EURO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...