EXCLUSIV! Ea i-a luat locul Biancăi Drăguşanu! Primele imagini cu blonda lui Victor Slav!

Publicat: 24/09/2018 | 10:50

În urmă cu câteva săptămâni, v-am dezvăluit, în premieră, că Victor Slav dă semne că e mai hotărât ca niciodată să-și refacă viața sentimentală (DETALII AICI). La mai bine de trei luni după ce s-a despărțit de mama fiicei lui, prezentatorul Kanal D pare să-şi fi găsit liniștea sufletească în compania unei tinere superbe.  (Super oferta de angajare) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imagini și detalii senzaționale despre noua poveste de dragoste care pare că se conturează în showbiz-ul autohton.(CITEȘTE ȘI: COLEGUL CELEBRU DE LA KANAL D L-A SCOS LA AGĂȚAT PE VICTOR SLAV, IAR NOI I-AM FILMAT PE DONJUANI ÎN ACȚIUNE!)

Un nou cuplu se prefigurează în lumea mondenă de la noi din țară, iar CANCAN.RO. SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii incendiare. (Cât câștigi dacă faci videochat?) După mai bine de trei luni de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav pare că intenţionează să își refacă viața amoroasă. O tânără domnișoară blondă, pe care a cunoscut-o pe litoral, l-ar fi prins în mrejele iubirii pe celebrul bărbat. (NU RATA, AICI: ROD STEWART, PĂZIT CA UN ȘEF DE STAT ÎN ROMÂNIA)

Victor și Raduca la NUBA Mamaia

Escapada nocturnă pe care a avut-o în urmă cu două săptămâni la NUBA Mamaia alături de colegii lui de platou se pare că a fost de bun augur pentru Victor Slav. (Vezi toate detaliile aici). Și asta pentru că, în seara respectivă, Ramona Olaru i-a făcut cunoștință cu una dintre prietenele ei, care se pare că i-a picat cu tronc fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Raduca, prietena asistentei TV, o focoasă blondină, se pare că a reușit să-i atragă atenţia, cu farmecul ei, lui Victor Slav, care a decis să mai dea o șansă dragostei. Iar acest lucru se reflectă în gesturile pe cate tânăra le-a făcut zilele trecute. (NU RATA, AICI: ”NUCLEARA” RENATA, DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE SARCINĂ)

Raduca și Victor Slav au petrecut în cel mai renumit club din Timișoara

De cum a aflat că Victor și colegii lui de platou o să petreacă câteva zile la Timișoara, acolo unde lucrează din greu pentru noul lor proiect, Raduca și-a luat o prietenă și au plecat în oraşul de pe Bega, pentru a fi alături de noua ei cucerire, potrivit surselor noastre. Din câte se pare, Victor și Raduca au avut un weekend de poveste. După ce au petrecut până-n zorii zilei alături de Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Roxana Ionescu, în cel mai exclusivist club din Banat, Epic,  cei doi s-au relaxat la piscina hotelului. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU, PREZENTATORUL KANAL D, A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

Dacă Victor a fost mai precaut și a ezitat să își facă publică noua relație, Raduca, cea care l-a prins în mrejele iubirii, și prietena care a însoțit-o nu s-au sfiit să publice mai multe filmulețe și poze din locurile în care s-au distrat. (CITEȘTE ȘI: EDY CHIORU AL LUI TICUȚĂ ÎȘI CAUTĂ DE TREABĂ PRIN ORAȘ CU UN LAMBORGHINI DE 400.000 €!)

Noua iubită a lui Victor alături de prietena ei în Epic, renumitul club din Timișoara

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...