Edy Chioru al lui Ticuță își caută de treabă prin oraș cu un Lamborghini de 400.000 €!

Publicat: 22/09/2018 | 23:25

Eduard Ivan, cunoscut în lumea mondenă sub numele Edi Chioru al lui Ticuţă sau Edy Power, are în garaj o colecţie impresionantă de maşini, care valorează aproape un milion de euro. (Super oferta de angajare) Mai mult, de câteva zile, „combinatorul” din Brăila își caută de treabă prin oraș cu un Lamborghini de 400.000 €, lucru care a stârnit, categoric, admirație și invidie în egală măsură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu afaceristul.

Pasionat de mașini puternice și valoroase, Edy Power deține un Rolls Royce Wraith în valoare de 350.000 de euro, un Lamborghini Murcielago de 300.000 de euro, un Mercedes AMG G 63 de 150.000 de euro şi un Mercedes S Class tot de 150.000 de euro. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Nu ratează nicio ocazie să se fotografieze cu ele şi să facă filmuleţe în timp ce le conduce, cadre care pot fi admirate pe conturile de socializare ale milionarului. Care nu sunt deloc puține!

Edy Power are patru maşini care valorează aproape un milion de euro

(VEZI AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ. EDY POWER A TRECUT LA ”NIVELUL URMĂTOR”. CUM A APĂRUT LA MARE EDI CHIORU A LU’ TICUŢĂ)

Recent, Edy Chioru al lui Ticuță a ieșit, din nou, în evidență. Nu cu “bijuteriile” enumerate mai sus, ci cu un superb Lamborghini Aventador S Roadster, bolid al cărui preț de achiziție este de 400.000 de euro! S-a fotografiat alături de superbul autoturism atât în oraș, cât și în parcarea unui imobil de lux, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție. Așa cum se poate observa, Eduard Ivan este sigur pe el și mândru de stilul său de viață.

Edy Power, alături de superbul Lamborghini Aventador S Roadster

Într-una dintre poze, afaceristul din Brăila apare și cu o șapcă albastră pe cap, în așa fel încât să se asorteze cu bolidul care valorează o avere. În concluzie, Edy Chioru al lui Ticuță își caută de treabă prin oraș cu un Lamborghini de 400.000 €, iar lucrurile merg, pentru el, conform planului. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Pentru că afacerile îi merg ca pe roate! Asta dacă ținem cont că doar din combinațiile cu… sentimente încasează, lunar, o sumă fabuloasă, de aproximativ 200.000 de euro!

Edy Chioru al lui Ticuță își caută de treabă prin oraș cu un Lamborghini de 400.000 €!

(NU RATA, AICI: IMAGINI CUM NU VEZI DECÂT O DATĂ ÎN VIAŢĂ… ASTA E ULTIMA AROGANŢĂ PENTRU OLI JR. ŞI EDI CHIORU A LU’ TICUŢĂ: AU FĂCUT GRĂTAR LÂNGĂ ROLLS-URILE DE JUMA’ DE MILION DE EURO!)

Edy Power, prieten bun cu patronul clubului Bamboo!

Edi Chioru a lu’ Ticuţă locuieşte în Anglia, la Londra şi, de fiecare dată când vine în România, uimeşte pe toată lumea cu luxul în care se desfată. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Este bun prieten cu Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, dar şi cu Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, care a ars a doua oară în luna ianuarie a anului trecut. Deşi deţine maşini în valoare de un milion de euro, Edy Power locuieşte într-un apartament obişnuit, nicidecum într-o casă impunătoare.

(CITEŞTE ŞI: Edi Chioru al lui Ticuţă & Joshua Castellano au blocat strada lui Iohannis cu maşinile de jumătate de milion de euro!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...