Rod Stewart, păzit ca un șef de stat în România

Publicat: 23/09/2018 | 10:39

Rod Stewart a revenit după 23 de ani în țara noastră.(Super oferta de angajare) Veteranul muzicii rock a fost păzit ca un șef de stat când a ajuns în România. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imagini senzaționale cu legendarul muzician care urmează să susțină un mega show în Piața Constituției de Zilele Bucureștiului.(CITEȘTE ȘI: EDY CHIORU AL LUI TICUȚĂ ÎȘI CAUTĂ DE TREABĂ PRIN ORAȘ CU UN LAMBORGHINI DE 400.000 €!)

Rod Stewart a sosit în Bucuresti. Veteranul muzicii rock a aterizat cu un avion privat pe aeroportul Băneasa de unde a fost preluat de o armată de agenți de securitate ce l-au păzit ca pe un șef de stat. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini inedite cu legendarul muzician la sosirea în Capitală. După ce a coborât din aeronavă, Rod Stewart și staful său au fost duși la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală, Marriott, cu o super-coloană de Mercedesuri pusă la dispoziție de Țiriac Auto, partenerul de mobilitate a festivalului Zilele Bucureștiului.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Sub atenta supraveghere a bodyguarzilor, Rod Stewart a coborât din limuzina de lux, un Mercedes S-class, și a intrat grăbit în hotel, acolo unde se va pregăti pentru reprezentația de zile mari din Piața Constituției.(NU RATA, AICI: CUM ARATĂ LA 38 DE ANI CEA MAI SEXY-GIMNASTĂ DIN ROMÂNIA)

Rod Stewart, păzit ca un șef de stat în România

Rod Stewart, pasionat de fotbal

Roderick Stewart s-a născut în Highgate, Londra, fiind cel mai mic dintre cei cinci copii ai lui Robert Stewart și Gilbart Elsie. Tatăl său, Robert, care era de origine scoțiană, a lucrat în construcții în Leith, în apropiere de Edinburgh. Căsătoriți în 1928, cuplul Stewart a avut doi fii și două fiice în timp ce trăiau în Scoția. Ulterior s-au mutat în Highgate, unde Rod a venit pe lume în ianuarie 1945, în timpul celui de al doilea război mondial, la o jumătate de oră după ce o rachetă germana V-2 căzuse peste postul local de poliție din Highgate.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Familia sa nu a fost nici bogată, nici săracă, iar Stewart, fiind cel mai mic dintre frați a fost un copil răsfățat. Stewart și-a numit copilaria ca fiind fantastic de fericită. Nu a fost strălucit la școală, și a picat examenul dintr-a 11-a. A urmat apoi Școala secundară William Grimshaw în Hornsey. Tatăl său s-a retras din domeniul construcțiilor la vârsta de 65 de ani, apoi a deschis un magazin de ziare pe calea Archway, chiar peste drum de casa familiei.(NU RATA, AICI: ”NUCLEARA” RENATA, DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE SARCINĂ: ”MI-AȘ DORI SĂ FIE FETIȚĂ!”)

Familia Stewart a fost pasionată de fotbal, astfel că Rod a jucat pentru o echipă locală, unde era căpitanul echipei. Era cel mai priceput din familie la fotbal, și de asemenea cel mai înfocat suporter al echipei Arsenal . Stimulat de către tatăl său, ambiția lui era să devină un fotbalist profesionist. Stewart a părăsit școala la vârsta de 15 și a lucrat pentru scurt timp la o fabrică, în timp ce era și distribuitor de ziare.(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU ȘI-A ”ÎNCHIS” IUBITA ÎN BUCĂTĂRIE! AVEM ȘI DOVADA!)

Rod Stewart, diagnosticat cu o afectiune gravă

În anul 2000, Stewart a fost diagnosticat cu cancer la tiroidă, fiind operat imediat. El mai suferise și înainte de un nodul benign la nivelul corzilor vocale, având nevoie de intervenție chirurgicală. Vocea lui a avut de suferit, nemaiputând cânta o vreme. După acea perioadă artistul a reînvățat cum să cânte. De atunci a donat o mare parte din banii săi unei fundații care se ocupă cu găsirea tratamentului pentru toate formele de cancer, în special cancerul ce afectează copiii.(CITEȘTE ȘI: “TRICOLORUL”, ARBORAT LA CLINICA DIN COSTA RICA UNDE A NĂSCUT ELENA UDREA! CÂT A PLĂTIT FOSTUL MINISTRU PENTRU SERVICIILE DE SPITALIZARE)

Pe data de 11 octombrie 2005, Stewart a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, steaua numărul 2093. În 2006 Stewart a fost invitat ca și antrenor vocal la American Idol. El a fost numit ca fiind unul dintre cei mai bogați artiști din industria muzicii în Anglia, averea sa fiind estimată la 115 milioane de lire. În ceea ce privește viața sa personală, Stewart este cunoscut pentru legăturile sale cu femeile. El a avut opt copii cu cinci femei diferite. Toamna aceasta, Rod Stewart va lansa un nou album de studio, intitulat  „Blood Red Roses”. Va fi cel de-al 30-lea album de studio al legendarului muzician.(NU RATA, AICI: BOMBĂ ÎN TELEVIZIUNE! CE EMISIUNE VA PREZENTA DORIAN POPA LA ANTENA 1, DUPĂ CE S-A ACCIDENTAT LA ULTIMUL TRIB!)

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...