“Tricolorul”, arborat la clinica din Costa Rica unde a născut Elena Udrea! Cât a plătit fostul ministru pentru serviciile de spitalizare

Publicat: 22/09/2018 | 09:52

Elena Udrea a născut joi, 20 septembrie, în Costa Rica! A adus pe lume o fetiță, care a primit nota maximă. Eva Maria va fi numele micuței. La scurt timp, la spital a fost arborat steagul României, aceeasta fiind o tradiție a instituției, conform directorului clinicii private în care a născut Elena Udrea.

Este o tradiţie a spitalului. E modul nostru de a-i saluta pe pacienţii străini. Cam 30 la sută dintre pacienţii care se tratează anual la noi sunt străini. Cei mai mulţi sunt americani şi canadieni, dar vin pacienţi şi din Europa sau Africa„, a spus directorul spitalului Cima din San Jose pentru Gazeta Sporturilor. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN ALEXANDROV A VORBIT DESPRE BOTEZUL ȘI NUNTA CU ELENA UDREA: “VÂRSTA ESTE UN IMPEDIMENT…”)

Potrivit directorului, o pacientă care naşte la Cima plăteşte în jur de 5.000 de dolari. Taxa spitalului este de 1.500 de dolari, iar restul merge către doctorul independent care este contractat de spital. Un „suite”, un apartament din maternitatea aflată la etajul 2, are un salon spaţios pentru o pacientă şi nou-născutul ei, dar şi un living luminos cu trei fotolii şi o canapea pentru vizitatori, în care poţi intra pe o uşă separate.

Vrea să revină în România!

“Eva Maria ne-a făcut tuturor o supriză. Şi nouă şi medicului şi a venit mai devreme. Fiind fetiţă, ne aşteptam să fim sub termenul calculat de medic, însă ea a venit chiar mai devreme de atât. Este o perioadă din viaţa mea de care încerc să mă bucur la maximum de acest nou început. Îmi doresc foarte mult, ca foarte curând, să o aduc pe micuţă în România”, a spus Elena Udrea. (CITEȘTE ȘI: CE CONDIȚII PUNE ELENA UDREA CA SĂ REVINĂ ÎN ROMÂNIA!)

Citește și...