Adrian Alexandrov a vorbit despre botezul și nunta cu Elena Udrea: “Vârsta este un impediment…”

Publicat: 25/07/2018 | 18:40

Adrian Alexandrov și logodnica lui, Elena Udrea, sunt nerăbdători să își cunoască fetița, iar ziua cea mare se apropie. Fostul model a făcut dezvăluiri senzaționale despre cum i s-a schimbat viața de când a aflat că va deveni tătic, dar și ce planuri de viitor are pentru familia lui.

Citește și: Elena Udrea și iubitul au stabilit data nașterii micuței Eva Maria, dar mai ”negociază” cu nașii!

Adrian Alexandrov, experiență unică în timpul unei vizite în Costa Rica

În cadrul unui interviu oferit recent, Adrian Alexandrov a povestit una dintre cele mai frumoase clipe petrecute în timpul unei vizite la Elena Udrea. Într-una din zile, el a adormit cu mâna pe burtica logodnicei sale și la un moment dat, el s-a trezit din cauza loviturilor puternice pe care le dădea fiica sa.

“Când Elena mi-a spus că e însărcinată, era să scap telefonul din mână. (…). Da, este adevărat că iubita mea a recurs la inseminare in vitro, dar nu ar fi ceva aparte, pentru că noi când am fost în Grecia, doctorul la care am făcut vizitele medicale, ne-a spus că există și cupluri mai tinere care apelează la acest lucru din cauza factorilor externi.

Cred că mă prinde mult rolul de tată, de haine se va ocupa Elena, de educație, eu. Relația dintre tată-fetiță este mai specială decât tată-fiu, așa mi-a spus toată lumea. Voi fi destul de relaxat. Eva Maria ne-a părut că sună bine, plus că numele meu de familie este un nume greu.

Am fost la vizita medicală cu ea, e un sentiment unic, într-o dimineață chiar am adormit cu mâna pe burtică și am simțit un șut de-al fetiței. M-am speriat, dar a fost într-un sens pozitiv tot cce am simțit. Eva este activă până în clipa în care știe că trebuie să meargă la medic. Atunci face nani (…)”, a declarat logodnicul Elenei Udrea în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Citește și: Elena Udrea, prima imagine în care i se vede burtica de gravidă!

Adrian Alexandrov, mărturii emoționante despre nunta cu Elena Udrea

Elena Udrea ar putea deveni soția lui Adrian Alexandrov în vara anului viitor, potrivit mărturisirilor făcute de fostul manechin. Logodnicul fostului ministru al Turismului a spus că diferența de vârstă dintre ei nu este și nu va fi o problemă în relația lor.

“Ne vedem la o lună, o lună și un pic… cam câte zece zile. Este… este vârsta este un impediment într-o relație, dar pentru cei care pleacă urechea la ce spun alții. Nu e o diferență de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani, eu mă consider un om matur care are ce învăța de la o femeie ca Elena.

Momentan ne focusăm pe nașterea fetiței și sperăm ca vara viitoare să planificăm nunta. Nașterea nu va avea loc în România, sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica. Ea are voie să zboare până în septembrie, dar… nu cred că se va întâmpla să nască în România. (…).E un sentiment unic… e prima mea dată când am cerut pe cineva. (…)., a mai spus Adrian Alexandrov în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Peste cât timp se întoarce Elena Udrea în România! S-a aflat totul acum

Logodnicul Elenei Udrea are planuri să intre în politică

“Ne dorim să rămânem în România, dar trebuie ca Elena să-și rezolve problemele.

Da, mă gândesc să intru. Eu de pe la 16 ani am început să fiu aproape de domeniul ăsta, . Și nu întâmplător cred că am cunoscut-o pe Elena Udrea. (…). Și cred că la un moment, voi face pasul spre scena politică. (…). Da, o să fiu primul Domn. M-aș bucura să ajungă în cursa prezidențială și să câștige. (…). M-aș vedea prim-ministru”, a mai spus logodnicul Elenei Udrea.

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

La sfârșitul lunii iunie, Elena Udrea a dezvăluit că a ales să îi pună numelele fetiţei sale cu Adrian Alexandrov Eva Maria.