Elena Udrea și iubitul au stabilit data nașterii micuței Eva Maria, dar mai ”negociază” cu nașii!

Autor: I.D.
Publicat: 09/07/2018 | 23:59

După ce a vizitat-o pe logodnica sa, Elena Udrea, în Costa Rica, țara în care fosta blondă de la Cotroceni a cerut statutul de ”refugiat politic”,  Adrian Alexandrov a făcut declarații în premieră pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (Console si accesorii gaming) Tânărul om de afaceri a dezvăluit data când se va naște micuța Eva Maria și a vorbit deschis despre negocierile pe care le are cu nașii. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA, PRIMA IMAGINE ÎN CARE I SE VEDE BURTICA DE GRAVIDĂ!)

După ce s-a plimbat cu logodnica lui pe plajele însorite din Costa Rica, acolo unde nisipul e fierbinte și peisajele sunt mirifice, Adrian Alexandrov s-a întors în România. La doar câteva zile după ce a revenit pe meleagurile mioritice, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe logodnicul fostei blonde de la Cotroceni la o terasă din Capitală.  Iubitul Elenei Udrea a ieșit să se relaxeze alături de un cuplu, la o cafea. (NU RATA, AICI: LOGODNICUL ELENEI UDREA: ”SPERAM CA FETIȚA NOASTRĂ SĂ SE NASCĂ ÎN ROMÂNIA! ACUM, IAU ÎN CALCUL SĂ…”)

Îmbrăcat casual, Adrian Alexandrov era într-o formă de zile mari, ceea ce denotă că minivacanța din Costa Rica i-a priit din plin. (Cele mai bune oferte laptopuri) Pentru mai bine de o oră, cei trei au stat la taclale, timp în care iubitul Elenei Udrea s-a delectat cu o cafea și a ”sudat” câteva țigări.

La plecare, Adrian Alexandrov a oferit declarații în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Iubitul Elenei Udrea a dezvăluit data când se va naște micuța Eva Maria. (NU RATA, AICI: A PLĂTIT UN SFERT DE MILION € PENTRU PRIMUL LAMBORGHINI URUS DIN ROMÂNIA!)

”Micuța o să se nască pe la sfârșitul lunii octombrie. Nașterea e programată între 25 și 30 octombrie. Nașii nu i-am stabilit, încă ne mai gândim. Nu am plănuit nimic legat de botez pentru că nu este sigur dacă Elena rămâne acolo sau se va întoarce în țară”, a declarat Adrian Alexandrov pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Adrian Alexandrov, la o terasă de fițe din Capitală, alături de un cuplu

Elena Udrea visează să conducă România

Însărcinată pentru prima dată la 44 de ani și aflată la mii de kilometri distanță de România, Elena Udrea poftește la mere și pere, pe care nu le găsește atât de ușor în Costa Rica, țara adoptivă. În cadrul unui interviu recent, Elena Udrea a mărturisit că nu a renunțat visul de a prelua frâiele puterii în România.(CITEȘTE ȘI: NOUL PRINȚIȘOR DE DOROBANȚI E PUS PE ACHIZIȚII MĂREȚE!)

“În ţara lui mango, ananas, papaya, maracuja, granadilla, eu caut mere și pere. Voi conduce România. De mică mi-am dorit asta și n-am renunţat. Acesta e destinul meu, să conduc ţara!”, a mărturisit Elena Udrea.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a făcut declarații în premieră despre nașterea micuței Eva Maria

Fosta blondă de la Cotroceni, dată în urmărire

Elena Udrea este urmărită general, în mod oficial, de către Poliţia Română. Pe site-ul instituției a apărut fotografia fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, iar la motivul urmăririi este trecut mandatul de executare a pedepsei emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală, după decizia instanţei supreme. Tot pe site-ul Poliției, se arată că faptele pentru care Elena Udrea este căutată sunt luare de mită şi abuz în serviciu.(CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA ACADEMIA LUI HAGI! PĂRINȚII FOTBALIȘTILOR DECLARĂ REVOLTAȚI CĂ ”REGELE”…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...