Elena Udrea, prima imagine în care i se vede burtica de gravidă!

Publicat: 02/07/2018 | 15:26

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au petrecut un weekend de vis în Costa Rica, iar drept dovadă stau fotografiile pe care logodnicul fostei blondei de la Cotroceni le-a făcut publice pe o rețea de socializare.(CITEȘTE ȘI: LOGODNICUL ELENEI UDREA: ”SPERAM CA FETIȚA NOASTRĂ SĂ SE NASCĂ ÎN ROMÂNIA! ACUM, IAU ÎN CALCUL SĂ…”)

În urmă cu puțin timp, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a făcut publică o fotografie în care apare pe o plajă din Costa Rica alături de iubita sa. În poza cu pricina se vede destul de clar burtica de graviduță pe care o etalează Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni și Adrian Alexandrov s-au bucurat din plin de fiecare moment pe care l-au petrecut împreună. Mai mult decât atât, logodnicul Elenei Udrea care este un împătimit al sporturilor nautice a profitat de acestă vacanță în Costa Rica și a testat placa de surf.(NU RATA, AICI: LIVIU VÂRCIU S-A DESPĂRȚIT DE ANDA CĂLIN! ”UNEORI PUR ȘI SIMPLU OAMENII NU SE POTRIVESC”)

Elena Udrea și Adrian Alexandrov pe plajă în Costa Rica

”Voi pleca în Costa Rica”

”Decizia a fost una total neașteptată, m-au sunat cei din presă pentru a obține o reacție, dar în astfel de momente îți găsești cu greu cuvintele, așa că am refuzat și mi-am rezervat dreptul la tăcere. Speram cu toții ca dosarul să se trimită înapoi spre a fi rejudecat și reanalizat, urmând că Elena să se întoarcă în țară și să nască aici, pentru că îmi doream ca fetița să se nască în România. Din moment ce lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit, iau în calcul varianta în care voi pleca în Costa Rica, după ce îmi aranjez lucrurile în România. Din punctul meu de vedere, lupta ei nu este încă pierdută, poate contesta decizia instanței și poate cere revizuirea acesteia. Nu pot să nu observ cum unii din cei mai aprigi contestatari ai Elenei, aici mă refer la anumiți jurnaliști și adversari politici, nu au fost de acord cu decizia instanței și au afirmat că dosarul trebuia trimis către rejudecare, nefiind o decizie dreaptă”. (NU RATA, AICI: REACȚIA MAE DUPĂ CE ELENA UDREA A CERUT AZIL POLITIC ÎN COSTA RICA)

”Un alt aspect la fel de important este că de atâția ani se poartă un război pentru putere, iar singurii care au de pierdut sunt românii. Este trist să știi că în România anului 2018 nu există un proiect de țară… să știm cum va arăta această țară peste 20 de ani și încotro ne îndreptăm. Sper să prind ziua în care formațiunile politice și instituțiile statului își vor da mâna pentru binele comun al țării și al românilor”, a declarat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 ROMÂNIA, în urmă cu câteva săptâmâni. 

 

Elena Udrea, dată în urmărire

Elena Udrea este urmărită general, în mod oficial, de către Poliţia Română. Pe site-ul instituției a apărut fotografia fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, iar la motivul urmăririi este trecut mandatul de executare a pedepsei emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală, după decizia instanţei supreme. Tot pe site-ul Poliției, se arată că faptele pentru care Elena Udrea este căutată sunt luare de mită şi abuz în serviciu. (NU RATA, AICI: CÂT O VA COSTA PE ELENA UDREA NAȘTEREA ÎN COSTA RICA! SUMA NU ESTE DELOC MICĂ)

Citește și...